Privacy Router - Anoniem internetten

Normale prijs € 499,95 Aanbiedingsprijs € 399,95
Magazijnvoorraad
SKU
7664
  • Nu besteld, morgen gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic Morgen vanaf 09:00 uur

030-6303631

Met deze Privacy Router zorgt u ervoor dat alle met kabel of Wi-Fi aangesloten appareten niet traceerbaar zijn op het internet. Normaal als u een website bezoekt kan de web beheerder van de website zien vanaf welk IP adres u de website bezoekt, zo kan de beheerder u tot aan uw huis adres traceren. Wanneer u deze router gebruikt zal uw computer eerst verbinding maken met een speciale VPN server die een nieuw IP adres uit een willekeurig land aan uw PC toewijst. Wanneer dit is gedaan zal de web beheerder van een website een IP adres uit bijvoorbeeld australië zien terwijl u gewoon vanaf uw eigen PC thuis de website bezoekt. 

Hoe werkt een Privacy Router:
U vervangt uw normale router door deze Privacy Router of sluit de Privaxy router tussen of normale router en uw modem aan. Wanneer u een Wireless apparaat gebuikt zoekt u gewoon in uw Wifi instellingen de router op en maakt hiermee verbinding. Als u de router aanzet zal deze met het "Tor" netwerk verbinding maken. Het "Tor" netwerk is een soort server die uw computer of telefoon een willekeurig IP adres uit een land geeft en deze steeds automatisch veranderd. De web beheerder van een website kan precies zien vanaf welk IP adres u op zijn website zit. Via een IP adres bent u tot aan uw huis adres te traceren. Wanneer u deze Privacy Router gebruikt zal de web beheerder een IP adres uit het buitenland zien terwijl u gewoon thuis achter de computer zit of op uw telefoon aan het internetten bent. 

Plug & Play Privacy Router:
Veel mensen denken dat het installeren van een Privacy Router een lastige klus is en moeilijk is te installeren. Deze Privacy Router is een Plug & Play Router die binnen 10 minuten is te installeren. U plugt uw bestaande router uit en koppeld deze Privacy Router aan uw modem en zet hem aan. De Privacy Router zal automatisch verbinding maken met het Tor netwerk zonder dat u hier ingewikkelde instellingen aan moet veranderen. 

Prive Internetten:
Doordat deze router automatisch verbinding maakt met een server van het tor netwerk kunt u volledig anoniem alle websites op het internet bezoeken. Bij elke pagina die geladen wordt krijgt uw computer een ander IP adres van het tor netwerk. Dit IP adres is uit een ander land en dus een ander adres dan het adres waarvan u aan het internetten bent. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u op de website van de concurrent wilt rond kijken zonder dat deze het door hebben!

Eigenschappen Privacy Router:

- Veilig internetten

- Zowel draadloos als bekabeld te gebruiken

- 4 Ethernet poorten

- Plug & Play Anonymous Router

- 2,4 + 5GHz dual band router

- Router met Speciale TOR software

Inhoud Verpakking:

1x Privacy Router

1x 12V Adapter

1x Nederlandse Handleiding

Let op: Vanwege de specifieke aard van het product worden in gebruik genomen producten niet retour genomen.

Kenmerken: Privacy Router - Anoniem internetten

Naam: Privacy Router - Anoniem internetten
Oplossingen voor:: Privacy beschermen
Beveilig met:: Anonieme producten
Batterij: Nee
Vibratie alarm: Nee
SKU: 7664

Reviews: Privacy Router - Anoniem internetten

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Privacy Router - Anoniem internetten
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Privacy Router - Anoniem internetten

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen