Anti- afluister onderzoek - Auto

€ 650,00
Magazijnvoorraad
SKU
2004
  • Nu besteld, morgen gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic Morgen vanaf 09:00 uur

030-6303631
Alternatieven: Anti- afluister onderzoek - Auto

Wij kunnen uw auto op afluisterapparatuur onderzoeken, zodat u weer zeker bent dat er geen GPS volgsysteem aanwezig is of andere afluister apparatuur in uw auto is ingebouwd. Het is erg lastig te onderzoeken of er een GPS volgsysteem onder of in uw auto is geplaatst en dit zijn dan ook onderzoeken waar het beste een professional bij kan worden gehaald. De TSCM afluister en GPS detectie apparatuur die door ons wordt gebruikt is de best verkrijgbare in de markt en wordt ook gebruikt bij het zoeken van afluisterapparatuur door overheidsinstellingen.


Meeste geavanceerde apparatuur auto onderzoek:

Wij werken uitsluitend met de modernste en betrouwbaarste apparatuur en u krijgt na voltooiing op verzoek een rapport (tegen meerprijs) met onze bevindingen waar eventueel beveiligingsadviezen aan kunnen worden gekoppeld. De detectie apparatuur die wij bij een auto onderzoek gebruiken bestaat uit een combinatie van verschillende systemen zodat alle type afluisterapparatuur kan worden opgespoord. Zo maken wij gebruik van non linear juntion detectors, warmtebeeldcamera's en spectrum analyzers.


anti afluister apparatuur onderzoek

 

Onze aanpak auto onderzoek:
In tegenstelling tot sommige andere aanbieders pakken wij een auto onderzoek zeer serieus aan en lopen we niet enkel met een handscanner om de auto heen. Daar dit totaal onbetrouwbaar is geloven wij in een veel grondigere controle waarbij de gehele auto fysiek wordt geïnspecteerd en verschillende metingen met diverse apparatuur wordt gedaan. Hierdoor nemen de onderzoeken wat extra tijd in beslag en zijn de kosten wat hoger, maar bent u wel van een degelijk onderzoek verzekert.


Afspraak anti- afluisterapparatuur onderzoek: 
Een auto onderzoek is meestal op zeer korte termijn mogelijk. Een auto onderzoek neemt afhankelijk van het type auto tussen de 1,5 en 2,5 uur in beslag.


Let op:
Het onderzoek wordt niet door ons zelf uitgevoerd maar door een externe onderneming welke gespecialiseerd is in dergelijke onderzoeken. Zij zullen vooraf contact met u opnemen alvorens het onderzoek plaats vindt. U geeft met het invullen van uw gegevens bij deze dienst op onze website toestemming aan ons op deze gegevens aan deze derde partij te verstrekken. Het kan zijn dat vanwege omstandigheden u door de derde partij een andere prijs krijgt geoffreerd dan aangegeven op onze website. Deze prijzen zijn enkel ter indicatie. Sitcon BV vrijwaart zich van elke aansprakelijkheid en verwantwoordblijheid betreffende het onderzoek. Eventuele prestatie wensen of andere zaken dient u duidelijk vooraf met de derde partij te bespreken.Kenmerken: Anti- afluister onderzoek - Auto

Naam: Anti- afluister onderzoek - Auto
Oplossingen voor:: Sweep laten uitvoeren
Detecteer:: 2G (GSM), 3G, 4G, Bluetooth, WiFi, Laser, UHF / LHF / VHF, Draadloze camera´s, Bedrade camera´s
Draadloze cam detectie: 1,2 Ghz camera´s, 2,4 Ghz camera´s, 5,8 Ghz camera´s
Batterij: Ja
Vibratie alarm: Ja
SKU: 2004

Reviews: Anti- afluister onderzoek - Auto

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti- afluister onderzoek - Auto
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Anti- afluister onderzoek - Auto

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen