Bedrijfsrecherche onderzoek

€ 0,00
Geen voorraad
SKU
2003
  • AmsterdamGeen voorraad
  • UtrechtGeen voorraad
  • MaaseikGeen voorraad
  • Binnen 2 uur en 9 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie

Bel productspecialist Gino Bereikbaar tot 17:30 uur

030-6303631

Alle bedrijfsrecherche onderzoeken worden uitgevoerd door QUSO B.V., een recherchebureau die al jaren staat voor professioneel en integer bedrijfsrecherche onderzoek. Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze bedrijfsrecherche diensten en met onze effectieve aanpak onderscheiden wij ons van andere bedrijfsrecherche bureaus. Op het gebied van bedrijfsrecherche doen wij verschillende onderzoeken, zoals onderstaand weergegeven:

Soorten bedrijfsrecherche onderzoek:

-Fraude onderzoek
-Buitendienstcontrole
-Frauduleus ziekteverzuim
-Huurfraude
-Concurrentiebeding overtreding
-Pre-employement screening
-Verhaalonderzoek

Bewijs bedrijfsrecherche onderzoek rechtsgeldig:
Met een vergunning van het Ministerie van Justitie voor het uitoefenen van onderzoeken  kunnen wij zowel het bedrijfsleven, gemeenten, de advocatuur en de verzekeringsmaatschappijen bedienen op het gebied van bedrijfsrecherche. De particuliere onderzoekers in dienst bij ons bedrijfsrecherche bureau hebben een ruime ervaring in verschillende onderzoekspecialismen en zijn allen in bezit van het wettelijk vereiste particulier onderzoeker diploma. Op deze manier kan het verkregen bewijs van ons bedrijfsrecherche bureau gebruikt worden in een rechtszaak en hierin van doorslaggevende betekenis zijn. 


Bedrijfsrecherche onderzoek door erkend recherchebureau:
Al de door ons aangeboden bedrijfsrecherche diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd door bedrijfsrecherche bureau QUSO.  Van onze onderzoeken naar, concurrentiebeding overtreding, ziekteverzuim en huurfraude zijn kosteloos voorbeeldrapportages op te vragen, door het contactformulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur de voorbeeldrapportage en kostenopgaaf toegezonden.

Bedrijfsrecherche onderzoek aanvragen:
Voorafgaand aan een bedrijfsrecherche onderzoek verzoeken wij u eerst per e-mail of per telefoon uw case met ons te bespreken (030-2920200) Wij zullen u dan een kostenopgaaf doen  aan de hand van het soort onderzoek en van de verwachtte onderzoekskosten een aanbetalingsbedrag met u afspreken.

 

 

 

 

Kenmerken: Bedrijfsrecherche onderzoek

Naam:Bedrijfsrecherche onderzoek
Art.nr.:2003

Reviews: Bedrijfsrecherche onderzoek

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bedrijfsrecherche onderzoek
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Bedrijfsrecherche onderzoek

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen