• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Het bekrassen van auto's komt steeds meer voor en regelmatig worden wij benaderd door klanten die een oplossing zoeken om de dader van het vandalisme te pakken en de beschadigingen te stoppen. In veel van de gevallen waar auto's worden bekrast is de dader iemand uit de buurt of een (oude) bekende. Doordat wij al enige jaren gespecialiseerd zijn in beveiligingsproducten zoals speciale camera's die onopvallend films kunnen maken van het bekrassen van uw auto vindt u bij ons een uitgebreid assortiment auto bewakingscamera's. Deze bewakingscamera's zijn al door meerdere klanten van ons gebruikt om bekrassen en ander vandalisme aan de auto aan te tonen.

Het installeren van een beveiligingscamera is een goede optie om het bekrassen van uw auto te stoppen. De goedkoopste oplossing hiervoor is om een goed zichtbare beveiligingscamera te bevestigen aan uw gevel die bij beweging de beelden opneemt. Buiten het afschrikkende effect dat de beveiligingscamera zal hebben wordt ook mocht er toch wat gebeuren bewijs vastgelegd door middel van video beelden. 

Belangrijk om te weten is dat bij de meeste zichtbare camera's met nachtzicht door middel van infrarood licht (IR leds) deze niet achter een raam kunnen worden geplaatst omdat het infrarood licht in het donker op de ruit zal weerkaatsen.

In veel gevallen willen mensen waar op dit moment al de auto wordt bekrast liever geen zichtbare beveiligingscamera installeren, omdat hierdoor misschien wel het bekrassen van de auto stop, maar hierdoor de dader niet meer kan worden achterhaald. Om toch video opnames te krijgen van de dader zonder dat het opvalt bieden wij verschillende onopvallende camera's aan die duidelijke beelden kunnen maken mocht u auto worden bekrast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale camouflage camera in een boom of regenpijp te hangen die wekenlang video's kan maken als er beweging is en dit alles op een interne batterij, zodat u geen snoeren hoeft te trekken. Onderstaand geven wij enkele voorbeelden van camera's die op de auto kunnen worden gericht of in de auto kunnen worden gebouwd.

Onopvallende camera om in de auto te plaatsen:
Blackbox auto bewakingscamera groothoek
- Blackbox auo bewakingscamera verborgen

Anti vandalisme camera's op de auto gericht:
- Box camera set + raambevestiging
Stand-alone camouflage camera
- Draadloze camera set

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 321 beoordelingen