• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Service van Sitcon - Gino

Camera installatie

Het installeren van een beveiligingscamera is iets waar veel mensen tegen op zien en liever uitbesteden aan een expert. Hoewel de huidige camerasystemen al een stuk makkelijker te installeren zijn moeten de camera's natuurlijk nog wel worden opgehangen. Wij helpen u graag bij de camera installatie door dat of zelf te doen of een gecertificeerde expert voor u in te schakelen wanneer u in België woont. De onderstaande informatie is verder alleen van toepassingen wanneer u in Nederland woont.

De camera installatie uitbesteden of zelf installeren

Het zelf installeren van een beveiligingscamera heeft natuurlijk als grote voordeel dat u geen kosten maakt aan de installatie, mits u natuurlijk het geschikte gereedschap heeft. De nadelen zijn dat u waarschijnlijk geen of zeer beperkte ervaring heeft met het installeren van een bewakingscamera. Dit hoeft vanwege de eenvoudige werking en installatie van veel systemen niet direct een beperking te zijn. Wel is het bij de wat uitgebreidere camerasystemen zo dat het installatie werk en het trekken van de kabels bij de installatie best een lastige klus kan zijn. Door dit door een professional te laten doen bent u ervan verzekerd dat het camera systeem na installatie optimaal werkt en u er verder geen omkijken aan heeft. Onze experts zorgen niet alleen dat het camerasysteem professioneel wordt geinstalleerd, maar ook voor een goede uitleg en installatie op uw smartphone of tablet.

De offerte van de camera installatie

Aan de hand van de doorgenomen wensen zullen wij of één van onze gespecialiseerde partners u een offerte sturen met daarin een totaalplaatje voor de kosten van de camerasysteem installatie en de benodigde componenten. Wij kunnen camerasystemen van verschillende gerenommeerde merken leveren en bieden zowel bedrade als draadloze oplossingen aan. Ook kunnen wij een combinatie van een bewakingscamera systeem en alarmsysteem leveren waarbij deze perfect op elkaar worden afgestemd voor een complete beveiliging. Voor het aanbieden van het meest geschikte systeem proberen we eerst telefonisch en en op afstand aan de hand van tekeningen of een omschrijving een inschatting te maken en wanneer dat niet lukt of gewenst is komen we hiervoor graag bij u langs. (Alleen in Nederland).

De uitvoering van de camera installatie

Wanneer u akkoord gaat met de offerte van de camera installatie zal er een afspraak worden gemaakt wanneer wij de installatie werkzaamheden zullen gaan uitvoeren. Veelal is de camera installatie snel na het akkoord gaan op de offerte in te plannen en of staat deze datum al vermeld in de camera installatie offerte. Op de dag van de installatie zal de overeengekomen camera apparatuur worden geinstalleerd en na de camera installatie zal u een demo worden gegeven van de werking van het camerasysteem. Ook installeren wij voor u de App waarmee u op een smartphone of tablet de beelden van de beveiligingscamera's kunt bekijken voor u.

Onderhoudscontract voor onderhoud van het camerasysteem

Om ook na de camera installatie nog vele jaren van het aangelegde beveiligingscamera systeem te genieten adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt volgens een vastgesteld schema per jaar verschillend onderhoud gepleegd aan het camerasysteem. Zo kunt u hierbij denken aan het updaten van de firmware, nalopen van de technische staat, reinigen van de onderdelen en eventuele kleine reparaties.

Contact opnemen voor een camera installatie offerte

Wilt u meer weten over de camera installatie mogelijkheden? Vul dan onderstaand offerte formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon e-mail.

Offerte aanvraag
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 373 beoordelingen