• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Filteren

PTZ camera

PTZ staat voor pan-tilt-zoom oftewel draaien, kantelen en zoomen. De PTZ camera is volledig bestuurbaar via pc, tablet, smartphone of recorder. Hierdoor kunt u op afstand personen of voorwerpen nauwlettend in de gaten houden. Bij ptz camera's welke ook optische zoom hebben kunt u ook objecten en personen dichterbij halen zonder verlies van beeldkwaliteit. Er zijn verschillende typen PTZ camera’s verkrijgbaar. Ontdek welke voor u de beste is aan de hand van de door ons gegeven aankoop tips om zo de voor uw situatie beste ptz beveiligingscamera te kopen.  

Zo werkt een PTZ camera

De bestuurbare / PTZ camera is geschikt voor verschillende toepassingen. Als bewakingscamera is deze inzetbaar voor het bedrijfspand, de winkel maar ook de woning. Afhankelijk van het model kunt u de recorder vanaf een pc of smartphone gebruiken. Er kunnen zelfs meerdere gebruikers tegelijkertijd inloggen en beelden live bekijken, opnemen of een back-up maken. Dit is niet van invloed op de werking van de PTZ camera’s. De bestuurbare camera voor professioneel gebruik is voorzien van optische zoom. Hiermee is het mogelijk om alles duidelijk en scherp in beeld te krijgen.  

De voordelen van een bestuurbare PTZ camera op een rij

Een bestuurbare camera is een aanwinst voor bedrijven en particulieren die waarde hechten aan beveiliging. De ene camera is de andere niet. Zo zijn er bewakingscamera’s voor binnen en buiten, camera’s met nachtzicht of modellen met bewegingssensor. Waar u ook voor kiest, dit zijn de voordelen van de PTZ camera:

 • Camera richten op de juiste plek of hoek
 • Mogelijkheid tot het bewaken van een groot gebied
 • Beelden oproepbaar vanaf een andere pc, tablet of smartphone
 • Live volgen van personen of objecten
 • Inzoomen zonder verlies van beeldkwaliteit
 • Bewaking van jonge kinderen of huisdieren

PTZ beveiligingscamera met wifi

De wifi PTZ camera werkt via de LAN kabel of het wifi-netwerk. Hierdoor is deze via de smartphone wereldwijd benaderbaar. Op afstand kan de camera zowel horizontaal als verticaal draaien. Ook digitaal inzoomen is mogelijk. U maakt opnames of bekijkt live beelden in minimaal Full Hd-kwaliteit. De betere PTZ beveiligingscamera kan bij beweging een notificatie sturen. Hiermee blijft u op de hoogte van gebeurtenissen in en rondom het bedrijfspand, het erf of de woning.  

Buitencamera met PTZ functie

Kiest u voor bewaking en beveiliging rondom het gebouw of op een terrein, kies dan voor een PTZ buitencamera. Deze is ip66 gecertificeerd en hiermee waterproof. Dankzij de uitstekende kwaliteit kan deze camera lage en hoge temperaturen aan. Afhankelijk van de situatie kunt u dit type camera uitbreiden met meerdere camera's. Zo houdt u controle over gebeurtenissen op uw terrein.   Cameratoezicht beschermt personen en uw en andermans eigendommen. Dit valt in principe niet onder de AVG. Dit is wel het geval wanneer u (een gedeelte van) de openbare weg filmt. In dit geval dient u kenbaar te maken dat u gebruik maakt van cameratoezicht. Het ophangen van camera’s in een winkel of horecagelegenheid mag wanneer u hier gerechtvaardigd belang bij hebt. Bijvoorbeeld bij het tegengaan van diefstal of vandalisme.

Een PTZ in de winkel kopen of online bestellen

Een PTZ bewakingscamera bestellen kan online in onze webshop, maar het is ook mogelijk in één van onze winkels langs te komen. Hier kunt u de PTZ camera's voor buiten werkend zien en eventueel gelijk kopen.

...Lees meer ...Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.
 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen