• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Mag ik zomaar bewakingscamera’s plaatsen?

Zomaar ergens bewakingscamera’s plaatsen, is dat toegestaan? In principe is dit niet verboden. Wel moet degene die de camera’s beheert zich aan bepaalde regels en wetten houden. Dit geldt niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren: iedereen moet aan deze regels voldoen. Daarnaast gelden er aparte regels voor het bewaren en verspreiden van bewakingsbeelden.

Meer info

Beveiligingscamera met accu voor buiten

Een beveiligingscamera met accu is geschikt voor situaties waar geen stroomtoevoer is. Bijvoorbeeld voor het bewaken van terreinen, het weiland, blokhut, caravan of boot. Hierbij is het belangrijk dat de beveiligingscamera de beelden intern of via een SD-kaart opslaat. Wanneer het om live beelden gaat dan moet deze op het mobiele internet werken. Hieraan komt een SIM-kaart te pas.

Meer info

Is een beveiligingscamera fiscaal aftrekbaar?

Een beveiligingscamera voor het bedrijfspand of de woning. Het is een investering maar wel een waar u echt iets aan heeft. De vraag is of een beveiligingscamera fiscaal aftrekbaar is. Voor bedrijven wel maar hoe zit het met particulieren? Voor particulieren zijn er financiële ondersteuningen om de beveiliging van de woning te verhogen.

Meer info

Mag een camera voor het raam?

Een camera voor het raam plaatsen, mag dat? Ja, een beveiligingscamera ophangen is toegestaan. Maar stiekem filmen mag niet. De meeste mensen denken hier niet over na en plaatsen een camera voor het raam terwijl dit niet is toegestaan. De oplossing: een sticker op het raam of de deur óf een waarschuwingsbord plaatsen.

Meer info

Intercom met camera kopen

De deurbel gaat: wie staat er voor de deur? Een intercom met camera voorkomt verrassingen. Met dit systeem is het mogelijk om beelden live via een monitor te bekijken. Hierbij moet de intercom camera niet verward worden met de moderne videodeurbel. De deurintercom is een aanrader voor het toezicht houden op de voordeur.

Meer info

Welke cloudopslag voor bewakingscamera’s gebruiken?

Bewakingscamera’s slaan beelden op verschillende manieren op. Dit kan bijvoorbeeld op een HD-recorder, SD-kaart, intern of via een cloudopslag. Het voordeel van een cloudopslag is dat beelden lange tijd bewaard blijven en weer oproepbaar zijn. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden, maar er is ook de gratis cloudopslag.

Meer info

Beveiligingscamera: Mediamarkt, Coolblue, Action en Gamma

Een beveiligingscamera is aan te raden voor het toezicht houden bij het bedrijfspand, op het erf of rondom de woning. Er zijn veel verschillende soorten beveiligingscamera’s, van eenvoudig en goedkoop tot professioneel. Diverse winkels bieden ze aan waaronder de Mediamarkt of Gamma. Waarop letten bij aanschaf van een bewakingscamera?

Meer info

Verschil tussen luid alarm en stil alarm

Een luid of een stil alarm, iedereen kan zich hier wel iets bij voorstellen. Een luid alarm is voor iedereen hoorbaar terwijl een stil alarm geen sirene laat afgaan. Wat is het verschil tussen een luid alarm en stil alarm met betrekking tot veiligheid? Hier zitten nogal wat verschillen in.

Meer info

Alarmsysteem met BORG certificering: wat is dat?

Inbraakbeveiliging met BORG certificaat is erg populair. Maar dat niet alleen, de verzekeraar kan dit certificaat eisen. Met het BORG certificaat kunt u aantonen dat de woning op het bedrijfspand op de juiste manier beveiligd is. Waarom voor dit certificaat kiezen en in hoeverre is dit echt veiliger? Bekijk de belangrijkste beveiligingsmaatregelen.

Meer info

Alarmsysteem voor bedrijven: waar let je op?

Beveilig het bedrijf met een goed alarmsysteem. De cijfers liegen er niet om: er wordt jaarlijks bij meer dan 20.000 bedrijven ingebroken. Een goed alarmsysteem voor bedrijven uitzoeken is een lastige klus. Waar moet op gelet worden en hoe zit het met schakelen naar een meldkamer? Ontdek de beste tips met betrekking tot alarmsystemen voor bedrijven.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 44 Next Page
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 293 beoordelingen