• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Afluisterapparatuur installeren zonder dat iemand het merkt

Houdt er bij het installeren van afluisterapparatuur rekening mee dat dit niet overal legaal is. sitcon.nl verkoopt enkel producten die als doel hebben uw eigen eigendommen, uw kinderen en in bepaalde gevallen uw werknemers te controleren. Controleer de wet- en regelgeving van uw geografische locatie.

In dit artikel gaan we in op verschillende soorten afluisterapparatuur en de wijze waarop u deze apparatuur installeert.

Verschillende soorten afluisterapparatuur

Via Sitcon.nl kunt u voor de volgende soorten afluisterapparatuur kiezen:

* GSM Mini zenders

Wanneer u iemand op afstand wilt afluisteren zijn mini zenders daar het meest geschikt voor. Door middel van onze GSM mini zenders kunt u inbellen op een bepaalde zender en direct meeluisteren. De zendertjes worden los geleverd of ingebouwd in alledaagse voorwerpen. Zo heeft niemand in de gaten dat er meegeluisterd wordt! Bij Sitcon.nl kunt u onder andere een GSM mini zender in een computermuis en IKEA lamp bestellen.

* UHF / VHF / FM zenders

Om onafgebroken af te luisteren is het noodzakelijk om voor een zender te kiezen die radiofrequenties gebruikt. Justitie maakt meestal gebruik van UHF en plaatst deze vaak nadat er een inval geweest is. UHF / VHF / FM zenders worden op een verborgen locatie geplaatst zonder dat iemand dit merkt. Enig nadeel van deze zenders is het verzendbereik dat maximaal 500 meter bedraagt.

* Professionele GSM zenders

GSM zenders zijn een stuk goedkoper dan zenders die met een radiofrequentie werken. Professionele GSM zenders onderscheiden zich van een GSM mini zender door de kwaliteit van de microfoon en extra functies als een melding bij geluid of beweging.

Afluisterapparatuur gebruiksklaar maken

Bij afluisterapparatuur is het belangrijk om de volgende afwegingen te maken:

1. Afstand tot afluisterlocatie

Wanneer u voor een professionele GSM of mini GSM zender kiest kunt u wereldwijd afluisteren. Via een radiofrequentie bent u beperkt tot maximaal 500 meter. Bent u in de buurt van uw afluisterlocatie? Dan is dit geen probleem, wanneer u vanaf een grotere afstand afluistert heeft u een GSM zender nodig.

2. Batterijduur afluisterapparatuur

De batterijduur van uw afluisterapparatuur is van belang wanneer u voor een langere periode wilt afluisteren. Wanneer het om de batterijduur gaat zijn het de standby- en spreektijd die worden onderscheden. Bijvoorbeeld bij GSM mini zender is er sprake van 20 dagen standby- en 10 uur spreektijd.

Wilt u langdurig afluisteren? Kies dan voor een oplossing waarbij afluisterapparatuur op het stroomnet wordt aangesloten.

1. Afluisterapparatuur vermomd aanleveren of verdekt opstellen

Afluisterapparatuur kunt u vermomd aanleveren. Denk aan het afgeven van een cadeau met daarin een afluisterapparaat of een oplossing waarbij u uw afluisterapparatuur verdekt opstelt.

Afluisterapparatuur bestellen

Bij Sitcon.nl bieden we afluisterapparatuur als losse spionagezenders en inbouw spionageapparatuur aan. Klik op de links om ons assortiment te bekijken.

Wanneer u voor 17:00 bestelt wordt uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Bereik ons dan telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl. Ook bent u welkom in onze showrooms (Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Maaseik). U kunt uw afluisterapparatuur daar kopen, bekijken of afhalen.

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon