• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Afluisterapparatuur kopen: de meest moderne apparatuur

Met betrekking tot afluisterapparatuur zijn er verschillende mogelijkheden. Verstopt u afluisterapparatuur in een plantenbak of maakt u gebruik van bestaande producten? We nemen een kijkje in de wereld van afluisterapparatuur en bekijken nieuwe ideeën voor de tekomst.

Vertrouwen op standaard afluisterapparatuur

Met de meest eenvoudige afluisterapparatuur maakt u opnames in elke gewenste ruimte. De kleinste voicerecorder is slechts 29 mm hoog en daardoor bijna niet te zien. U kunt vertrouwen op professionele geluidskwaliteit, geluidsherkenning en een timer. De mini recorder is voorzien van een oplaadbare batterij en wordt inclusief USB-kabel en een Nederlandse handleiding geleverd.

Afluisterapparatuur in bestaande voorwerpen

U wilt niet dat afluisterapparatuur ontdekt wordt. Daarom is er opnameapparatuur met onopvallend design. Dagelijkse voorwerpen waarbij een ingebouwde zender niet opvalt. Als voorbeeld halen we de GSM-zender stekkerdoos aan, inclusief simkaart en werkend via het mobiele netwerk.

De pen recorder is een voicerecorder met hoge geluidskwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Niemand die de pen op het bureau aanziet voor afluisterapparatuur, precies hetgeen u wilt bereiken. De pen recorder beschikt over 1 gigabyte geheugen, voldoende voor 140 uur opnemen.

Met een mini GSM zender kunt u vanaf elke locatie ter wereld gesprekken afluisteren. Deze zender werkt op het GSM-netwerk en is voorzien van een simkaart. Wanneer u naar het bijbehorende telefoonnummer belt maakt u contact met de zender en kunt u onopvallend afluisteren. Het apparaat werkt op batterijen en is hierdoor overal te plaatsen, desgewenst kunt u deze tijdelijk op netstroom aansluiten. Doe dit echter niet te vaak, hierdoor loopt de batterij sneller leeg.

Wilt u afluisterapparatuur inbouwen? Houd er rekening mee dat u alleen gesprekken mag afluisteren wanneer u hier zwaarwegende belangen bij heeft en u dit niet zomaar doet. Bewaar opgenomen gesprekken nooit langer dan strikt noodzakelijk. Eventueel kunnen deze opnames tijdens een rechtszaak als bewijsmateriaal dienen, in dit geval dient u het bewijsmateriaal over te dragen aan de politie of advocaat.

De toekomst van afluisterapparatuur

Afluisterapparatuur zal in de toekomst uitgerust zijn met steeds geavanceerdere technologieën. Te denken valt aan andere methodes waarmee bestanden worden opgeslagen, betere geluidskwaliteit en geluidsapparatuur met een zeer smal design. Hiermee wordt het nog eenvoudiger om apparatuur onopvallend weg te werken.

Internet of Things speelt een belangrijke rol.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen