Alarmsysteem met IP camera

Dit alarmsysteem komt compleet met verschillende melders maar ook met een HD camera, zodat bij een eventueel alarm gelijk binnen is te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Zowel het alarmsysteem als de camera is plug & play en binnen enkele minuten is het gehele systeem te installeren.

alarmsysteem met camera


Werking alarmsysteem met camera:
Het alarmsysteem bestaat uit een basisstation welke zowel een PSTN telefoon aansluiting als simkaart ondersteund. Verschillende melders worden bij het systeem geleverd, zoals een PIR bewegingsmelder en een magnetische deurmelder welke draadloos een alarmsignaal versturen naar het basis station. U hoeft dus geen kabels te trekken, ook omdat de melders op batterij werken.

 

Gebruik draadloze camera:
De ip camera heeft een resolutie van 1280x720 (H.264) en heeft 8 IR leds die goed zijn voor +/- 10 meter nachtzicht. De draadloze ip camera kan worden aangesloten op het lokale WiFi netwerk en kunt u instellen via een app op uw smartphone (isecurity+), de app is geschikt voor alle Apple en Android smartphones.

 

Gebruik App:
De camera beelden kunt u na alarm live bekijken op een App (Nederlandstalig) die u gratis kunt downloaden via de Appstore of Playstore. In deze app kunt u de camera toevoegen van uw alarmsysteem (De app ondersteund meerdere camera's van verschillende alarmsystemen). Naast dat u de beelden live kunt bekijken (Met geluid) kunt u via deze app de live beelden opnemen. De opgenomen beelden komen tussen de video's op uw smartphone te staan.


Bekijk hier de productpagina van het: Alarmsysteem met camera

Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen