• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Anoniem surfen: Nu mogelijk met TOR netwerk router

Anoniem surfen is nu mogelijk met de TOR netwerk router die wij aanbieden. Sinds kort is er een Anonieme Router beschikbaar die u niet traceerbaar kan maken op het internet en u dus anoniem kunt surfen. Normaal als u een website bezoekt kan de web beheerder van de website zien vanaf welk IP adres u de website bezoekt, zo kan de beheerder u tot aan uw huis adres traceren. Wanneer u deze router gebruikt zal uw computer eerst verbinding maken met een speciale TOR server die een nieuw IP adres uit een willekeurig land aan uw PC toewijst. Wanneer dit is gedaan zal de web beheerder van een website een IP adres uit bijvoorbeeld australië zien terwijl u gewoon vanaf uw eigen PC thuis de website bezoekt. 

Hoe werkt een het anonieme surfen:
U vervangt uw normale router door deze anonieme router en sluit al uw bekabelde internet apparaten hier op aan. Wanneer u een Wireless apparaat gebuikt zoekt u gewoon in uw Wifi instellingen de router op en maakt hiermee verbinding. Als u de router aanzet zal deze met het "Tor" netwerk verbinding maken. Het "Tor" netwerk is een soort server die uw computer of telefoon een willekeurig IP adres uit een land geeft en deze steeds automatisch veranderd. De web beheerder van een website kan precies zien vanaf welk IP adres u op zijn website zit. Via een IP adres bent u tot aan uw huis adres te traceren. Wanneer u deze Anonymous Router gebruikt zal de web beheerder een IP adres uit het buitenland zien terwijl u gewoon thuis achter de computer zit of op uw telefoon aan het internetten bent. Uw sessie is anoniem zolang u geen websites bezoekt waar u persoonlijke gegevens invult, zoals inloggen op gmail, bank etc. Het is dus wel mogelijk deze websites te bezoeken, maar u dient dan een nieuwe sessie te starten om weer anoniem verder te kunnen surfen.

Plug & Play Anonieme Router:
Veel mensen denken dat het installeren van een anonieme router een lastige klus is en moeilijk is te installeren. Deze anonieme router is een Plug & Play Router die binnen 10 minuten is te installeren. U plugt uw bestaande router uit en koppeld deze anonieme router aan uw modem en zet hem aan. De anonieme router zal automatisch verbinding maken met het Tor netwerk zonder dat u hier ingewikkelde instellingen aan moet veranderen. Vanaf dat moment kunt u dus anoniem surfen.

Anoniem Internetten:
Doordat deze router automatisch verbinding maakt met een server van het tor netwerk kunt u volledig anoniem alle websites op het internet bezoeken. Bij elke pagina die geladen wordt krijgt uw computer een ander IP adres van het tor netwerk. Dit IP adres is uit een ander land en dus een ander adres dan het adres waarvan u aan het internetten bent. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u op de website van de concurrent wilt rond kijken zonder dat deze het door hebben!

Eigenschappen Anonieme Router:

- Veilig internetten

- Zowel draadloos als bekabeld te gebruiken

- 4 Ethernet poorten

- Plug&Play Anonymous Router

- 2,4 + 5GHz dual band router

- Router met Anonymous TOR software

Bekijk hier de productpagina van de: Router voor anoniem surfen via TOR netwerk
 
 
 
 Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen