• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Dasboard camera filmt auto ongeluk

Deze man in de USA had gelukkig geen verwondingen overgehouden aan dit auto ongeluk, maar gelukkig wel de beelden opgenomen met een dash board camera om deze te overleggen aan de politie / verzekeringsmaatschappij. Hoewel een dashboard camera natuurlijk erg handig is als u betrokken raakt in een ongeluk kan het natuurlijk voor veel meer situatie's op de weg dienen. Door het filmen van uw ritten met een speciale auto videocamera staat u op deze manier altijd sterk als er wat gebeurt.


Ook rijscholen en taxi bedrijven maken steeds meer gebruik van dashboard camera, omdat deze groep natuurlijk eerder in bepaalde verkeersituatie's terecht komt, waarbij de videobeelden van belang kunnen zijn. Voor de taxi bedrijven is er zelf een speciale taxi camera op de markt die buiten de weg ook tegelijkertijd de passagiers filmt.

Bekijk hier ons volledige aanbod auto videocamera's: dashboard-cameras

 

Uitbreiding assortiment dashboard camera's:
Begin dit jaar hebben we weer verschillende dashboard camera's aan ons assortiment toegevoegd. Zo zijn er dashboard camera's leverbaar met iongeboude GPS ontvanger, zodat direct bij de video is te zien waar was gereden. Bekijk nu hier het complete assortiment  dashboard-cameras

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 227 beoordelingen