• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Balance Boards: De nieuwe rage!

De nieuwe rage op dit moment zijn elektrische balance boards, welke ook wel mini segways worden genoemd. Een balance board is een elektrisch board met 2 wielen waarop je kunt gaan staan. oor uw gewicht naar voren of naar achter te verplaatsen komt u in beweging en wanneer u meer druk zet op een bepaald been zult u die kant op gaan. Het is in het begin even wennen, maar met een beetje oefenen is het zowel door jong als oud goed te doen!

balance-board

In gebruik name Smart Balance Board:
Het oefenen met een Smart Balance Board is het beste binnen op een vlakke ondergrond te doen. Ondanks dat het board door de ingebouwde gyroscoop zichzelf recht houdt is het toch even nodig te oefenen om handigheid in het gebruik van het balance board te krijgen.

Andere benamingen voor het Smart Balance Board:
Het Smart Balance Balance Board heeft geen eenduidige benaming en wordt onder verschillende namen aangeboden. Zo worden tevens de namen, Mini Segway, Hooverboard, Self Balancing Board, Accu voertuig, Smart Scooter, Airboard, Oxboard en nog veel meer namen gebruikt. Een hele hoop dus, maar er wordt hetzelfde product mee bedoelt. Het verschil zit hem in de maat van de wielen en de gebruikte materialen en Accu. Zo worden sommige Smart Balance Boards aangeboden met een niet merk accu. Wij leveren elke Smart Balance Board met een merk Accu van LG.

2 modellen Smart Balance Boards:
Wij hebben op dit moment 2 modellen Balance Boards in ons assortiment welke direct uit voorraad leverbaar zijn.

De kleine versie met 6,5 inch wielen: Smart Balance Board - Dragster
electric-skateboard


De grotere versie met 8,5 inch wielen: Smart Balance Board - City Cruizer

hoverboard

 


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 200 beoordelingen