• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bescherm vergaderingen of gesprekken tegen afluisteren

Met afluisterapparatuur kan een vergaderruimte worden afgeluisterd. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een laser of UHF afluisterapparatuur en soms van GSM audiozenders. Zo kunnen kwaadwillenden geen gesprekken in uw vergaderruimte afluisteren. Een kwalijke zaak, omdat juist hier bedrijfsgevoelige informatie wordt besproken. Bescherm het uitlekken van informatie met anti afluisterapparatuur.

Anti afluisterapparatuur werkt zeer efficiënt. Het detecteert GPS trackers, camera’s en zenders die gebruikt worden voor het maken van film- en geluidsopnames. Daarnaast kan het deze zenders verstoren, zodat gesprekken veilig blijven.

Afluisterapparatuur detecteren

Wilt u afluisterapparatuur ontdekken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort zenders dat gebruikt wordt. Iedere spionagezender maakt gebruik van andere signalen. Zo zijn er RF signalen, WiFi, bluetooth, GSM, 3G of 4G. Anti afluisterapparatuur kan één of meerdere van deze signalen opsporen.

Het meest geavanceerde anti afluistersysteem, de Pro +, bestaat uit een RF detector die alle signalen tussen 10 mhz en 6 gigahertz opmerkt. Daarnaast detecteert deze WiFi, bluetooth en GSM-signalen. Deze signalen worden weergeven op een duidelijk afleesbare display. Bovendien wordt er een logfile bijgehouden die terug te vinden is op een SD-kaart.

Voor bedrijven die een vergaderruimte willen beveiligen tegen afluisterapparatuur is dit een absolute aanrader. Het afluistersysteem wordt inclusief draagkoffer en handleiding geleverd.

De zenderdetector Pro behoort tot één van de betere afluisterapparaten. Een signaaldetectie module onderschept 2G, 3G en 4G. Daarnaast detecteert deze signalen zoals FM, VHF of UHF. Het gaat hierbij om afluisterapparatuur die op afstand wordt gebruikt. De oplaadbare batterij is gedurende 8 tot 12 uur actief.

Voordelige anti afluisterapparatuur voor vergaderruimtes

Wanneer anti afluisterapparatuur niet dagelijks gebruikt wordt kunt u het best voor een voordelige optie gaan: denk aan de gps tracker detector of Wide Band zender detector. Deze apparatuur onderschept RF signalen en detecteert tot 6000 mHz.

Een wideband zenderdetector kan allerlei verborgen afluisterzenders opsporen. Daarnaast is deze toegerust op het vinden van GPS volgsystemen, spycamera’s en computer- en faxzenders. Zo is uw vergaderruimte volledig beschermd tegen afluisteren en meekijken.

Naast de genoemde apparaten zijn er ook de detector pen, creditcard en stekkerdoos. Moderne apparatuur die zenders en camera’s onopvallend detecteren.

Privacygevoelige gesprekken beschermen

Wie geen gebruik kan of wil maken van detectieapparatuur, kan kiezen voor een ruisgenerator. Dit soort apparatuur produceert een geluid dat afluisteren moeilijk maakt. De ruisgenerator Premium wordt tussen u en uw gesprekspartner geplaatst. De speaker maakt een geluid waardoor afluisterapparatuur of voicerecorders worden verstoord. Houd er rekening mee dat de ruisgenerator het gesprek overstemt, hierdoor moet u meer moeite doen om het gesprek te volgen.

Vindt u dat vervelend? Kies dan voor een ruisgenerator met headsets. Dit systeem werkt met een centrale module en vier koptelefoons. De speakers vervormen stemmen onherkenbaar, personen zonder koptelefoon kunnen het gesprek niet opnemen.

Voor elke vergaderruimte, groot of klein, is er een oplossing waarmee uw privacy gegarandeerd wordt.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen