• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beste goedkope mini camera onder de € 150,-

Een goedkope mini camera onder de 150,00 euro kan best van goede kwaliteit zijn en voldoen aan uw mini camera behoefte als u vooraf goed in gedachten houdt wat het doel van uw verborgen camera actie is. Zo zijn er onder de 100,00 euro de volgende goedkope mini camera's te koop:

De goedkope mini camera's zijn vooral geschikt als u wilt filmen terwijl u ergens loopt of met iemand in gesprek bent. De bovenstaande goedkope mini camera's zijn achtereenvolgens:

1. Horloge camera
2. Klip camera
3. Pen camera
4. Keychain camera

Mini camera verschillen:
Het verschil tussen de goedkope spy camera's zit vooral in de locatie van de lens en de filmhoek die hierdoor onstaat. Zo heeft het horloge als voordeel dat het erg onopvallend is, maar doordat de camera lens op de horloge plaat zit is het lastiger in de juiste hoek video opnames te maken. De Klip camera daarentegen heeft de lens aan de voorkant zitten als u de klip camera bijvoorbeeld in een overhemd of jas vast 'klipt'. Hoewel dit in sommige situatie's iets opvallender kan zijn heeft het als groot voordeel dat u precies in de hoek filmt waarin u staat. Dit geld tevens voor de pen camera die ook de lens aan de voorkant boven de klip heeft. De keychain camera heeft de lens aan de voorkant van de sleutelhanger zitten en is zeer onopvallend. Wel krijgt u snel bewegende beelden met de spy cam, omdat u deze in uw hand moet houden tijdens het filmen, maar dit probleem niet heeft als u hem op een vlakke ondergrond als een tafel legt.

Al de goedkope mini camera's hebben een interne batterij die zo'n 1 tot 1,5 uur kan filmen. Hierdoor zijn deze goedkope mini camera's niet echt geschikt om ergens neer te leggen om in een ruimte te filmen terwijl u er niet bent. U heeft dan een mini camera nodig zoals deze: mini camera sets

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen