• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveilig de villa en tuin met geavanceerde bewakingscamera’s

Beveilig uw villa, landhuis of woonboerderij optimaal. Met bewakingscamera’s houdt u toezicht op uw villa en bijbehorende tuin. Kies uit draadloze of bekabelde bewakingscamera’s. Wij helpen u met het maken van een weloverwogen keuze.

Bewakingscamera's met hoge resolutie

Wanneer u kiest voor scherp beeld gaat u voor bewakingscamera’s met een hoge resolutie. Dit voorkomt dat eventuele inbrekers of vandalen er onduidelijk op komen te staan. Een 4K Ultra HD cameraset is de scherpste beeldkwaliteit waar u op dit moment voor kunt kiezen. Hiermee maakt u zeer scherpe beelden. Een complete cameraset bestaat uit één of meerdere camera’s, een recorder, kabels, adapters en andere toebehoren. De 4K Ultra HD bewakingscamera behoort tot de nieuwste generatie CCTV bewakingscamera’s.

Kies bij voorkeur voor bewakingscamera’s met lichtgevoelige lens. Hiermee kunt u ook bij weinig licht nog in kleur filmen: u maakt in het donker zelfs uitstekende beelden! De SMD leds maken nachtzicht tot wel 60 meter mogelijk. Zeker ter beveiliging van het terrein rondom uw villa is dit aan te raden.

Zoekt u bewakingscamera’s in een goedkopere klasse en met de juiste beeldkwaliteit? Dan komt u bij een 2K HD cameraset uit. Zo beschikt u over nachtzicht op een afstand van 20 tot 60 meter. 2K beeldkwaliteit bevindt zich nog ruim binnen de high definition criteria.

Hoeveel bewakingscamera's heb ik nodig?

Een villa is niet te vergelijken met een rijtjeswoning, u heeft voor een villa meer bewakingscamera’s nodig. Plaats in ieder geval een camera bij de toegangsdeuren, dit wil zeggen: bij de voor- en achterdeur. Heeft u een garage of tuinhuisje waar waardevolle spullen in staan opgeborgen? Maak ook hier gebruik van een bewakingscamera. Soms ligt de zijkant van de villa goed verborgen, ook in dit geval is het aan te raden om hier een camera op te richten. Denk ook goed na over de oprit, de poort in de achtertuin en andere belangrijke locaties.

Kies bij voorkeur voor een cameraset met iets meer camera’s dan u nodig heeft. Mocht er onverhoopt een camera uitvallen of defect raken? Dan kunt u deze direct vervangen voor een extra exemplaar. Er zijn complete sets verkrijgbaar via Sitcon.nl: met twee tot zestien camera’s.

Ga voor een ’buitencamera’

Belangrijk om op te letten: kies voor een buitencamera. Buitencamera’s beschikken over een waterdichte behuizing en zijn de enige camera’s die geschikt zijn om buiten te plaatsen, kies ook in vochtige ruimtes als de garage en kelder voor een buitencamera.

Live beelden kijken

U bent niet continu in uw woning aanwezig. Moderne bewakingscamera’s bieden de mogelijkheid om live mee te kijken. Dit doet u met behulp van een gratis app voor Android, iOS, Windows of MacOS. Hiermee bewaakt u uw eigendommen vanaf iedere locatie, zelfs in het buitenland. Bij bewegingsdetectie ontvangt u een melding op uw smartphone.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen