• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera die u via de iPhone kunt bekijken

Wilt u beelden via de iPhone bekijken dan komt u al snel bij een wifi IP camera uit. Een IP camera oftewel netwerkcamera maakt gebruik van het internet. Hierbij worden videobeelden en audio rechtstreeks via het internet gestreamd. Dit betekent dat u overal ter wereld live beelden bekijkt.

Via een speciale app voor die iOS (iPhone) bekijkt u beelden inclusief audio. Zo kunt u direct in actie komen. Desgewenst verstuurt het beveiligingscamerasysteem een push notificatie naar uw smartphone.

Een draadloze pan/ tilt beveiligingscamera

Niet overal is stroomvoorziening aanwezig. Daarom is een draadloze beveiligingscamera wel zo handig. De draadloze beveiligingscamera set bestaat uit een camera met een nachtzicht van 5-10 m. Je hoort een 9 inch LCD ontvanger bij waarop de beelden zichtbaar zijn. De camera beschikt over de functies pan/ tilt, wat het mogelijk maakt om de camera te besturen vanaf de monitor of een speciale app.

Overigens werkt dit model niet alleen met een iOS app maar ook met een Android app. Opnames zijn niet alleen zichtbaar via de smartphone maar worden ook op de SD-kaart opgeslagen.

Betere kwaliteit met de full HD camera

Een goede beeldkwaliteit is onmisbaarder, vooral wanneer beelden via een smartphone worden bekeken. De Dome beveiligingscamera set neemt beelden op en full HD kwaliteit. Deze camera is bekabeld maar ook draadloos te maken middels powerline adapters. Het systeem wordt geleverd inclusief een recorder die middels een netwerkkabel met de camera is verbonden.

Van een afstand meekijken is mogelijk middels de app op iPhone of Android. Dit meekijken gebeurt middels een beveiligde verbinding. Zo kan niemand anders de beelden bekijken. Het mooie aan dit systeem is dat het geschikt is voor binnen en buiten. Het maximaal geheugen bedraagt 1 TB, uitbreidbaar tot 2 TB.

Welke iPhone is compatibel met een beveiligingscamera?

Het maakt niet uit op welke iPhone u beveiligingsbeelden bekijkt, belangrijker is dat het camerasysteem dit ook toelaat. Dit werkt daarom alleen met beveiligingscamera’s die beelden via het internet versturen.

In principe werken alle nieuwe iPhones met de speciale app. Alleen oude iPhones met een verouderd besturingssysteem werken mogelijk niet goed in combinatie met beveiligingscamera’s. Soms is het nodig om het besturingssysteem te updaten. Overigens is het niet altijd een goed idee om een verouderde iPhone te gebruiken. Wanneer Apple dit besturingssysteem niet meer ondersteunt vinden er ook geen beveiligingsapparatuur meer plaats. Dit maakt de verbinding met de beveiligingscamera een stuk minder betrouwbaar. Bovendien is de kans groot dat het besturingssysteem de app niet ondersteunt of dat de app niet compatibel is met het verouderde besturingssysteem.

Denkt u erover om een beveiligingscamera aan te schaffen die benaderbaar is via de iPhone? Controleer de specificaties van de beveiligingscamera en die van de iPhone.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 251 beoordelingen