• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera nieuws

Elro camera kopen VS andere (IP) bewakingscamera's

Elro camera's zijn een van de bekendste bewakingscamera's omdat deze bij alle bekende bouwmarkten worden aangeboden en ook bij normale elektronica winkels worden aangeboden. Regelmatig worden wij met vragen benaderd over de kwaliteit van Elro camera's en de algemene werking van de IP camera's en draadloos modellen van Elro shop.

Meer info

Winkel camera kopen: welk model te kiezen?

Wanneer je op zoekt bent voor een camera voor in een winkel is het van belang eerst na te denken over het doel dat de winkel camera moet dienen. Dient deze winkel camera bijvoorbeeld meer een afschrik effect te hebben of juist niet zichtbaar worden geplaatst. Ook zijn er zowel draadloze als bedrade- winkel camera's te koop welke beide voor- en nadelen hebben. Onderstaand hebben wij verschillende punten doorgenomen om tot een goede keus op het gebied van een winkel camera te komen.

Meer info

Auto camera's: De modellen vergeleken

Auto camera´s zijn compacte alles in 1 camera´s die met een zuignap aan het voorraam van een voertuig worden gehangen of op het dashboard worden bevestigd en de weg voor de auto filmen. De auto camera´s worden ook wel car blackbox camera´s genoemd, omdat de beelden vaak worden gebruikt na een eventueel ongeval. De car blackbox camera´s hebben zoals veel producten eerst hun opkomst gemaakt in Amerika en zijn door grote populariteit en verschillende Youtube fimpjes nu ook erg populair in Nederland en België.

Meer info

Camera beveiliging: Voor analoog of IP kiezen?

Camera beveiliging, IP versus analoog: met het steeds groter worden IP camera aanbod krijgen wij regelmatig de vraag van klanten of zijn op het gebied van camera beveiliging moeten kiezen tussen analoge camera systemen of IP systemen. Hoewel het antwoord hierop aan de hand van de gestelde eisen aan de camera beveiliging nog al eens kan verschillen kan wel met zekerheid worden gezegd dat IP camera beveiliging de toekomst heeft.

Meer info

Auto bekrassen: Speciale camera's om het vandalisme te stoppen

Het bekrassen van auto's komt steeds meer voor en regelmatig worden wij benaderd door mensen die een oplossing zoeken om de dader van het vandalisme te pakken en de beschadigingen te stoppen. In veel van de gevallen waar auto's worden bekrast is de dader iemand uit de buurt of een (oude) bekende. Doordat wij al enige jaren gespecialiseerd zijn in beveiligingsproducten zoals speciale camera's die onopvallend films kunnen maken van het bekrassen van uw auto.

Meer info

Camera beelden bekijken op de iPhone!

Het bekijken van camerabeelden op de Iphone is op veel camerasystemen tegenwoordig mogelijk, waardoor op elke locatie via je mobiel direct toezicht is te houden. Wel is voor sommige beveiligingscamera systemen een bepaalde APP nodig. Doordat steeds meer mensen in bezit zijn van een iPhone wordt dit steeds belangrijker bij de keuze van een bewakingscamera set.

Meer info

CCTV camera: welk systeem te kiezen?

CCTV camera's worden vaak als beveiliging- of bewakingscamera's omschreven en staat voor 'Closed circuit TV'. Deze benaming is een beetje verouderd, maar toch wordt CCTV als het gaat om camerasystemen nog regelmatig gebruikt. Er zijn veel varianten van CCTV systemen op de markt, zoals draadloze CCTV systemen en bedrade CCTV varianten.

Meer info

Draadloze camera: live meekijken met de beelden

Een draadloze camera waar je de beelden live vanaf elke locatie ter wereld kunt bekijken bestaande uit een draadloze beveiligingscamera en een USB ontvanger. De USB receiver komt met windows software die je op de omputer dient te installeren. De software heeft buiten optie's als het opnemen van de beelden continue of bij beweging dat er live mee kan worden gekeken vanaf een andere locatie.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen