• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera nieuws

Infrarood camera: hoe werkt het?

Infrarood camera's zijn beveiligingscamera's die gebruik maken van infrarood licht. Veelal is dit te zien aan de lampjes die om de lens heen zitten in een ronde vorm. De beveiligingscamera krijgt hierdoor een wat groter formaat, maar kan met behulp van dit infrarood licht in het donker filmen. Afhankelijk van het aantal en de sterke van de infrarood leds wordt een bepaalde nachtzicht afstand behaald door de infrarood camera. Er zijn infrarood camera's op de markt die wel 100 meter nachtzicht hebben.

Meer info

Taxi beveiligen met een dual-lens camera + GPS logger

De veiligheid van zowel de passagiers als de bestuurders van taxi's is al jaren een veel besproken onderwerp in de media. Om deze veiligheid te verbeteren zijn er al verschillende systemen op de markt die bepaalde veiligheids aspecten kunnen verbeteren. Het nieuwste snufje op dit gebied is een alles in 1 camera oplossing die alle bestaande oplossingen combineert. Dit product filmt namelijk niet alleen de weg, maar ook de chauffeur en de passagiers en registeert alle gps locatie's. Al deze toepassingen zijn samengevoegd in een zeer compact product welke eenvoudig met zuignappen aan de voorruit te bevestigen is.

Meer info

Nu ook IP camera voor Mac OS beschikbaar

Hoewel er steeds meer computers van Apple worden verkocht met Mac OS, zijn er nog bijna geen IP camera's te vinden die worden geleverd met software die Mac OS ondersteund. Om toch aan deze vraag te voldoen hebben wij een leverancier bereid gevonden om de software van de IP camera tevens Apple geschikt te maken.

Meer info

Beveiligincamera's: nieuwe hoge HD kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingscamera of camera systeem van zeer hoge kwaliteit zijn waarschijnlijk de IP megapixel camerasystemen of Full HD camera sets iets voor u. Deze hoogwaardige beveiligingcamera's hebben namelijk zón hoge kwaliteit lens dat de beeldkwaliteit minimaal 4 x beter is dan conventionele bewakingscamera's.

Meer info

Nieuwe camera's met draadloos digitaal signaal

De IR draadloze camera set is nu verbetert met draadloos digitaal signaal! Ons product met nummer 7084 bestaat uit een draadloze buitencamera met recorder en wordt door veel mensen gekocht om toezicht te houden op bijvoorbeeld hun auto of oprit. Het nieuwe draadloos video signaal heeft vele voordelen ten opzichte van analoog draadloos signaal waarop we in deze post meer ingaan.

Meer info

Wireless camera´s kopen: waar op te letten?

Veel klanten die op zoek zijn naar een camerasysteem hebben een voorkeur voor een wireless camerasysteem, omdat deze makkelijk zijn aan te sluiten en geen snoeren nodig hebben vanaf de recorder. In de praktijk blijkt echter dan veel van deze systemen niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, omdat er vaak sprake is van storing en zeer klein wireless bereik. Om hier advies in te geven zullen we eerst ingaan op de verschillende wireless camera´s die er zijn.

Meer info

Kleinste HD mini camera ter wereld

Spyshop Sitcon.nl heeft de kleinste HD camera ter wereld nu in het assortiment opgenomen. Was filmen in HD kwaliteit enkele jaren geleden alleen mogelijk met professionele camcorders, tegenwoordig is er al deze mini HD camera die niet groter is dan een aansteker.

Meer info

Goedkope bewakingscamera´s: Budget line voor veel situatie´s een goede oplossing

Op het gebied van bewakingscamera's zijn er zeer uiteenlopende prijs klassen te vinden, van goedkope bewakingscamera systemen die al op de hoek bij en bouwmarkt te koop zijn tot high end bewaking camerasystemen die enkel bij de specialist of installateur te koop zijn. Vanaf begin 2013 bieden wij in onze webshop ook een goedkope range bewakingscamera systemen aan die voor veel situaties voldoen om bijvoorbeeld een woning of pand te beveiligen.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen