Beveiligingscamera nieuws

Beveiligingscamera FAQ & veelgebruikte termen

Deze beveiligingscamera informatie pagina behandelt de veelgestelde vragen en termen die betrekking hebben op cctv bewakingscamera's en is geschreven in de stijl van Wikipedia. Wanneer je een beveiligingscamera wilt kopen zal onderstaande begrippenlijst als ondersteuning kunnen dienen in het maken van de juiste keuze op beveiligingscamera gebied.

Meer info

Gevellamp met camera

Een normaal uitziende gevellamp is nu bij ons verkrijgbaar als (IP) beveiligingscamera. De gevellamp wijkt weinig af van een normale buitencamera voor aan de muur, maar heeft een beveiligingscamera ingebouwd. De beveiligingscamera is zowel in een normale variant leverbaar welke aangesloten dient te worden op een digitale video recorder of in een IP variant die via het (Wi-FI) netwerk werkt.

Meer info

Nieuwe draadloze en Wi-Fi achteruitrijcamera's

Achteruitrijcamera's zijn al enige tijd (online) te koop maar hadden vaak als nadeel dat de installatie niet makkelijk zelf te doen was en er draden vanaf het dashboard naar de achterbumper moesten worden getrokken. De nieuwe generatie achteruitrijcamera's kan het videosignaal draadloos doorsturen via het 2,4 Ghz kanaal of door een eigen Wi-Fi verbinding. Bij deze achteruitrijcamera's hoeft u dus geen kabels meer vanaf het dashboard naar de kentekenplaat van het voertuig meer te trekken.

Meer info

Grote robuuste industriële camera´s

Wanneer u op zoek bent naar een grote robuuste industriële camera is het vaak lastig deze te vinden tussen het grote aanbod consumenten camera´s. Beveiligingscamera´s welke voldoen aan industriële normen op het gebied van design, waterdichtheid en prestaties hebben wij in een selectie onderstaand weergegeven.

Meer info

Wifi camera: Draadloos camera toezicht

Een wifi camera is een IP camera welke via een bestaand wifi netwerk verbinding maakt met het internet. Een wifi camera heeft dus geen kabel nodig voor het doorgeven van het video en audio signaal. Het is enkel nodig de wifi camera van stroom te voorzien. Wifi camera´s zijn er zowel in buitencamera modellen als PTZ modellen welke te besturen zijn. De meest beschikbare wifi camera is een binnencamera met pan en tilt om met een enkele camera een bepaalde ruimte te monitoren.

Meer info

Foscam (IP) camera's VS andere (IP) camerasystemen

Foscam IP camera's zijn zeer bekend om zijn IP camera's, omdat de beveiligingscamera's van redelijke kwaliteit zijn en goedkoop in prijs. Er zijn zeer veel verschillende Foscam IP camera's te koop en zelfs op marktplaats zijn deze ip camera's te vinden. Wanneer u overweegt een Foscam of andere (IP) camera te kopen is het aan te raden eerst na te gaan of het gewenste gebruiksdoel aansluit bij de specificaties van de (Foscam) camera.

Meer info

Paarden beveiligen met camera / alarm

Het beveiligen van paarden en paardenstallen door middel van het plaatsen van een camera of alarmsysteem is door vele verschrikkelijke incidenten bijna noodzaak geworden. Wij worden ook steeds meer benaderd voor adviezen welke beveiligingscamera of alarm het beste geschikt is hiervoor. Onderstaand proberen wij enkele producten uiteen te zetten welke mogelijk geschikt zijn voor het beveiligen van uw paard en / of paardenstal.

Meer info

Trailer Camera Draadloos *Nieuw*

Onze nieuwe draadloze camera set is de ideale trailer camera waarmee bijvoorbeeld paardentrailers of andere trailers en aanhangwagens kunnen worden beveiligd. De trailer camera heeft een vernieuwd digitaal signaal en is dus niet storingsgevoelig.

Meer info

Update draadloze camera set

De nieuwe versie van onze populaire 7 inch draadloze camera set heeft nu: touchscreen, oplaadbare batterij voor mobiel gebruik, geïntegreerde antennes, Plug & Play live view en tweeweg audio. De draadloze camera set bestaat uit een LCD ontvanger met ingebouwde SD kaart recorder en een draadloze camera welke digitaal (storingsvrij) de beelden met geluid verstuurt naar de ontvanger. Er zijn tot 4 draadloze camera´s aan te sluiten op de set en er is nu ook een draadloze camera met wit LED licht welke tevens als een soort schriklamp fungeert.

Meer info

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen