• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera´s met iPhone App gebruiken

Een bewakingscamera of beveiligingscamera weert of identificeert inbrekers. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om de bewakingscamera met een iPhone app te gebruiken. Hierbij kijkt u (live) bewakingsbeelden, ook eerdere opnames. Dankzij de handige iPhone app kunt u direct in actie komen of de politie waarschuwen.

Beelden bekijken via de smartphone

Vroeger kon u op het gebied van bewakingscamera alleen achteraf beelden terugkijken, of u moest continue naar een scherm staren. Dit is tegenwoordig heel anders. Beelden bekijken via de smartphone is een moderne oplossing. Hoe werkt dit precies? Download en installeer de app voor iOS (iPhone). Deze app is gratis en niet alleen geschikt voor iPhone maar ook Androidtoestellen en PC (Windows, Mac en OS). Waar u ook bent, u kijkt altijd en overal live mee of opgenomen beelden terug. Bij beweging ontvangt u een push notificatie op de smartphone.

Sterk draadloos signaal

Kabelvrije camera’s werken op krachtige batterijen, maar bekabeling is altijd mogelijk. Het draadloos signaal gaat dwars door muren heen en werkt op een afstand tot 40 meter. Dit is de afstand tussen bewakingscamera en recorder: niet die met de smartphone. Voor contact tussen camera en smartphone geldt geen maximale afstand. Het systeem werkt zelfs wanneer u zich aan de andere kant van de wereld bevindt, zolang u maar een internetverbinding op de iPhone heeft.

Bediening middels de app

De zogenaamde slimme beveiligingscamera's kunnen met de app bediend worden. Dit geldt niet alleen op voor het bekijken van beelden maar ook voor het aanpassen van instellingen. Voorwaarde is dat het camerasysteem verbinding maakt met het wifi-netwerk. Via het internet is het mogelijk om de smartphone als een afstandsbediening te gebruiken: de camera reageert hier direct op. Mocht het instellingen niet lukken, dan is dit via de app zichtbaar.

Wat kost een bewakingscamera met iPhone app?

De vraag is natuurlijk wat een goede bewakingscamera/ beveiligingscamera kost, vooral wanneer deze met een iPhone app communiceert. Dit soort beveiligingscamera's zijn er voor iedereen: van eenvoudig en voordelig tot professioneel. De prijs is afhankelijk van het camerasysteem (aantal camera’s en type recorder), maar ook van zaken als beeldkwaliteit, nachtzicht en nog veel meer.

Om u een idee te geven: een IP-camera met pan/tilt en iPhone app is verkrijgbaar vanaf €99,95. Deze camera sluit u draadloos op een pc aan, maar ook op de gratis app. Natuurlijk zijn er ook duurdere systemen verkrijgbaar. Gaat u voor een professionele uitgebreide beveiligingscamera set met 4k Ultra HD beeldkwaliteit en 16 dome camera's, dan betaalt u een prijs vanaf €4000. Dit lijkt veel, maar is een goede investering voor bedrijven en luxe of grote woningen. Ook dit soort systemen biedt de mogelijkheid om live beelden te bekijken via een iPhone app.

Beveiligingscamera kopen

Een beveiligingscamera kopen die compatible is met een iPhone app? Let altijd goed op de specificaties die bij het product vermeld staan. Het is belangrijk dat hierin staat dat er een (gratis) app voor iOS beschikbaar is. Sommige systemen werken namelijk alleen met Android of met een pc.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen