• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera´s voor in en om de woning

Een goede beveiliging van de woning is onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden: van alarmsysteem tot camerabewaking. Hiermee voorkomt u inbraak of legt u bewijs vast. Beveiligingscamera's voor in en om de woning geven u een veiliger gevoel. In dit artikel meer over de wet- en regelgeving en installatie van deze camera's.

Het huis beveiligen

Met een betrouwbaar bewakingssysteem verlaat u met een gerust hart de woning. Ook tijdens het verblijf in de woning voelt u zich een stuk veiliger. Wat kan een bewakingssysteem voor u betekenen? Een (draadloos) alarmsysteem waarschuwt tegen indringers. Eventueel schakelt het bewakingssysteem de hulpdiensten in. Met beveiligingscamera’s kijkt u live mee wat zich in en rondom de woning afspeelt. Ook is het mogelijk om beelden achteraf terug te kijken. Zo identificeert u inbrekers of criminelen. Handig als bewijslast: u mag deze beelden dan ook aan de politie doorgeven.

Wat kosten beveiligingscamera's?

Een beveiligingscamera is verkrijgbaar voor een prijs vanaf €49,95. wilt u meerdere bewakingscamera’s inclusief harde schijf, dan is dit mogelijk voor een prijs vanaf €450. Hierbij ontvangt u een complete bewakingscamera set met 2 - 16 beveiligingscamera’s, harde schijf, adapter en overige benodigdheden. Ook maakt u in veel gevallen gebruik van de gratis app voor Android en iOS.

Draadloos of kabelloos

Er is een duidelijk verschil tussen draadloze of kabelloze beveiligingscamera’s. De draadloze modellen versturen bewakingsbeelden via IP/ wifi naar de recorder of smartphone app. In andere gevallen verloopt dit via bekabeling. Een kabelloze camera set is niet afhankelijk van netstroom maar werkt met een interne batterij. Afhankelijk van het model heeft deze een accuduur tot 6 maanden. Voordeel van de kabelloze camera set is dat u deze overal plaatst: ook bij loodsen of gebouwen waar geen netstroom aanwezig is. In en rondom de woning is het beter om voor een camera set op netstroom te kiezen: dit is een stuk praktischer.

Camera met interne opname: kleine beveiligingscamera’s

Internet is niet altijd aanwezig, vooral wanneer u te maken heeft met een onstabiele internetverbinding. Beveilig de woning of uw terrein met een camera met interne opname. Dit soort camera’s is geschikt voor woningen of terreinen waarbij de behoefte aan intensieve beveiliging minder groot is. Denk maar eens aan de tuin, de garage of de slaapkamer. Veel van deze modellen werken ook nog eens op een interne batterij, waardoor u deze werkelijk overal plaatst.

Wilt u graag op de hoogte blijven zitten van wat er in of rondom de woning gebeurt? Kies dan voor een camera met interne opname en een 4G verbinding. U ontvangt een pushmelding op uw smartphone.

Conclusie bewakingscamera's voor de woning

Steeds meer particulieren kiezen voor bewakingscamera’s. Ga voor een goede kwaliteit en neem een beveiligingsset die bij uw situatie past. Hierbij stemt u het aantal camera's op de grootte van de woning af. Let goed op de aanwezigheid van netstroom en internet en wat u doet wanneer een van deze twee uitvalt.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen