• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bewaak de oprit met een betrouwbare opritverklikker

De opritverklikker is een toegangsdetectie-systeem dat u attendeert op bezoekers. Draadloos en eenvoudig te installeren: een opritverklikker biedt u extra zekerheid. Naast draadloze opritverklikkers kunt u ook kiezen uit een alarm met bewegingsdetectie of schriklamp. Welk systeem kiest u?

Opritverklikker tot 100 meter afstand

U heeft gegronde redenen om uw oprit te beveiligen, bijvoorbeeld omdat u ongewenste bezoekers tegen wilt houden. Een opritverklikker met IR beams bestaat uit een basisstation en draadloze detectoren. De detectoren zijn voorzien van een ingebouwd zonnepaneel, zodat u geen gebruik hoeft te maken van netstroom. Het basisstation wordt via de meegeleverde adapter van netstroom voorzien. Wireless beams kunnen op maximaal 500 meter van het basisstation geplaatst worden. Dit is voor de meeste opritten en toegangswegen voldoende.

Plaats uw beams recht tegenover elkaar en laat de maximale afstand niet meer dan 100 meter bedragen. Beams beschikken over drie IR stralen, wanneer deze gelijktijdig doorbroken worden ontvangt u een melding.

Camouflage camera alarm als opritverklikker

Wilt u continu toezicht houden op de oprit, zonder dat dit direct opvalt? De camouflage camera werkt met een bewegingsdetector of timer. Er worden scherpe foto’s gemaakt en doorgestuurd naar een door u opgegeven e-mailadres of telefoonnummer. Uiteraard maakt het apparaat ook video-opnames (van 640 x 480 pixels). De acht meegeleverde AA-batterijen zijn werkzaam voor een gebruikersduur tot 3 maanden. De camouflage camera is een uiterst praktische opritverklikker voor afgelegen gebieden en voor op plaatsen waar geen stroom aanwezig is.

Alarm met bewegingsdetectie

Het PIR alarm met bewegingsdetectie is voorzien van een meeluisterfunctie. Hierdoor kunt u altijd en overal luisteren wat er in de omgeving gebeurt. De bewegingsmelder reageert tot op een afstand van 4 meter. De standby-tijd kan oplopen tot 20 dagen. U kunt eventueel ook gebruikmaken van de meegeleverde adapter en netstroom.

Hoe werkt het PIR alarm? U plaatst een simkaart in het toestel. Door met nummerherkenning naar het nummer van de simkaart te bellen wordt de microfoon opengezet en uw telefoonnummer als alarmnummer ingesteld. Bij beweging wordt het gekoppelde nummer gebeld. U bent zelf verantwoordelijk voor voldoende beltegoed. Bewegingsdetectie is op afstand te activeren met een sms.

Ook is er een bewegingsmelder met sirene. Deze is voorzien van twee afstandsbedieningen en geeft een 110 decibel alarm af. Alle bewegingen die binnen een hoek van 110 graden en een afstand van 8 meter worden gemaakt kunnen door het alarm worden waargenomen.

Schriklamp of buitenlamp met bewegingsmelder

Houd inbrekers op afstand door middel van een schrik- of buitenlamp. Hiermee staan kwaadwillenden direct in de spotlight. De 300 watt schriklamp heeft een draadloos bereik van 50 meter. Daarnaast beschikt deze over PIR detectie tot op 12 meter. De draadloze ontvanger geeft bij het ontvangen van een signaal een duidelijk alarm af.

Ook de buitenlamp met bewegingsmelder is een effectief afschrikmiddel. Deze heeft een draadloos bereik van 50 meter. Bij beweging gaat de lamp aan en wordt er een signaal doorgestuurd naar de ontvanger, die vervolgens een beltoon of alarm laat horen. De draadloze ontvanger met sirene werkt op drie AA- batterijen.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 172 beoordelingen