• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bewakingscamera die opneemt

Het belang van beeldopnames

Ondanks een licht dalende criminaliteit is het nog steeds opletten: vooral bedrijven krijgen hier veel mee te maken. Daarnaast zijn ook nog steeds particulieren het slachtoffer van inbraak, overvallen, oplichting en andere vormen van criminaliteit. Het probleem is dat criminelen zich niet tegen laten houden door bewakingscamera’s of beveiligingscamera’s.

Een bewakingscamera die opneemt kan helpen bij het oplossen van een misdrijf. Beelden worden gedurende een periode intern opgeslagen, waarna deze later bekeken kunnen worden. Dit maakt het makkelijker om de beelden met politie of belanghebbenden te delen. In een rechtszaak kan dit zelfs als bewijsmateriaal dienen.

Deze bewakingscamera’s kunnen beelden opnemen en opslaan

Het is vaak lastig om bewakingscamera’s te vinden die beelden opnemen en opslaan (bewaren). Dit geldt in ieder geval voor de box bewakingscameraset inclusief HD recorder. De lens van de camera is instelbaar en heeft een lage lichtgevoeligheid. Dit betekent dat deze ook ‘s nachts uitstekende beelden opneemt, ook wanneer de camera achter glas staat.

De beelden worden opgenomen en opgeslagen op de HD recorder. Hierbij is het mogelijk om de digitale videorecorder via een computer of mobiele telefoon te benaderen. Dit komt omdat de videorecorder met het internet is verbonden.

Ook de Full HD PTZ bewakingscamera set neemt beelden op en bewaart deze. Het gaat hier om een bewakingssysteem van de laatste generatie CCTV systemen. De camera beschikt over pan, tilt en zoom.

Het uitbreiden van dit soort bewakingscamera’s

Veel systemen worden geleverd met een recorder en een tot twee bewakingscamera’s (beveiligingscamera’s). Soms is dat niet voldoende om de gehele woning, het kantoorpand of de bedrijfsruimte te bewaken. In dit geval is er noodzaak aan het uitbreiden van het systeem.

Gelukkig is dit in de meeste gevallen mogelijk. Bestel bewakingscamera’s van hetzelfde type. Zijn deze niet voorradig, dan is het vaak ook mogelijk om andere camera’s op het bestaande systeem aan te sluiten. Hierbij is het wel belangrijk om goed naar de specificaties en compatibiliteit te kijken.

Een uitgebreide bewakingscamera set

Het is natuurlijk ook mogelijk om direct te kiezen voor een uitgebreide bewakingscamera set inclusief recorder. Een goed voorbeeld hiervan is de full HD Dome bewakingscamera set met meerdere bewakingscamera’s. De set bestaat niet alleen uit een HD recorder maar ook nog eens acht camera’s. Deze camera’s zijn zowel bedraad als draadloos te gebruiken. Via de smartphone kunt u beelden live bekijken. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding waardoor anderen niet mee kunnen kijken. De HD recorder slaat de beelden op, handig om op een later moment terug te kijken.

Het voordeel van deze set is nachtzicht tot wel 30 meter. Dit maakt deze set geschikt voor gebruik in slecht verlichte ruimtes of opnames maken tijdens de nachtelijke uren. Er zijn dus meer dan voldoende mogelijkheden om bewakingscamera’s inclusief HD recorder te installeren.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 207 beoordelingen