• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bewakingscamera’s gebruiken om inbrekers te weren

Wanneer u inbrekers wilt weren lijkt de inzet van bewakingscamera’s een doeltreffend middel. U kunt inbrekers op deze manier afschrikken en bewijsmateriaal aanleveren wanneer het verkeerd gaat! Zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers is het daarom raadzaam om bewakingscamera’s te gebruiken. Weet u niet precies welke bewakingscamera’s u nodig heeft? En wilt u ontdekken wat de voordelen van een bewakingssysteem zijn? In dit artikel leest u meer!


bewakingscamera inbrekers weren


Camera’s op ooghoogte plaatsen

De overheid heeft een database aan camerabeelden. Door de inzet van software kan met deze beelden bepaald worden wie er precies op welke beelden te zien zijn. Zo kan er een relatie worden gelegd tussen verschillende inbraken en is het eenvoudiger om dit soort zaken op te lossen! Op deze manier wordt sneller achterhaald wie er voor een eventuele diefstal verantwoordelijk is.

 

Camera’s in en om uw object

Als een inbreker beveiligingscamera’s ziet hangen wordt een inbraak direct al onaantrekkelijk gemaakt! In dat geval kijkt de inbreker liever een deur verder. Zo voorkomt u schade aan de ramen en deuren van uw woning of bedrijfspand. Besluit een inbreker toch om uw woning of bedrijfspand te betreden? Dan verzamelt u het liefst zo snel mogelijk bewijsmateriaal! Op deze manier is de kans groter dat een inbraak wordt opgelost en kunt u met een gerust gevoel afwezig zijn.

 

Opnameapparatuur voor uw beveiligingscamera’s

Wanneer er een inbreker is neemt u dit het liefst op. Opnameapparatuur staat op ieder moment stand-by en maakt het mogelijk om vastgelegde beelden op te slaan. U kunt de beelden opslaan op een harde schijf of door middel van een SD kaart. Wilt u uw camerabeelden continu bekijken? Dan dient u uw beveiligingscamera’s met het internet te verbinden.

 

Bewakingscamera’s met internet verbinden

Bewakingscamera’s die u met het internet kunt verbinden worden IP camera’s genoemd. Door met een gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen kunt u de beelden overal ter wereld bekijken! U doet dit via uw smartphone, tablet of computer. Handig wanneer u een notificatie van uw alarmsysteem ontvangt. Op dit moment kunt u direct zien of er iets aan de hand is. Vervolgens kunt u de politie inschakelen of zelf naar de betreffende locatie.

 

Juiste bewakingscamera’s kopen en installeren

Doordat er binnen iedere situatie een ander bewakingssysteem gewenst is weet u mogelijk niet waar u goed aan doet. Zo zijn er bewakingssystemen met één tot zestien beveiligingscamera’s, afhankelijk van de locaties die u in de gaten wilt houden past daar een bepaalde capaciteit bij. Daarnaast kiest u uit een bekabeld systeem of een draadloos systeem en is er een bepaalde beeldkwaliteit die wordt nagestreefd. U zal ervaren dat er met een bekabeld systeem minder kans is op storing en de kwaliteit iets hoger is. Tegelijk kost een bekabeld systeem iets meer, dit heeft te maken met de bekabeling en het installeren.

 

Bewakingscamera’s kopen bij Sitcon.nl

Sitcon.nl is gespecialiseerd in het weren van inbrekers met beveiligingscamera’s. Op basis van uw budget en doelstellingen kunnen wij snel concluderen welk systeem het best bij u past. Wilt u uw systeem uitbreiden? Dan zijn wij u ook van dienst! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 124 beoordelingen