• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bewakingscamera via GSM

Bewakingscamera´s waarvan via de GSM de beelden kunnen worden bekeken zijn in steeds meer modellen leverbaar.  Voor veel mensen is het ook een voorwaarde dat de bewakingscamera via een iPhone of Android gsm telefoon zoals een Samsung Galaxy kan worden benaderd.

Hoe werkt het benaderen van een bewakingscamera via de GSM?:
De bewakingscamera dient met een netwerkkabel of via de WiFi verbinding aan te worden gesloten op een netwerk. Dit kan bijvoorbeeld het netwerk zijn in uw woning of in uw kantoor. Via dit netwerk maakt de bewakingscamera verbinding met het internet waardoor de bewakingscamera via een gsm vanaf aan andere locatie kan worden benaderd. In de praktijk betekent dit dat u bijvoorbeeld op uw werk kunt kijken wat er thuis gebeurt.

APP voor het bekijken van de bewakingscamera beelden via uw GSM:
Om de beelden van de bewakingscamera op uw iPhone of Android gsm telefoon te bekijken dient u een APP te installeren. Het direct meekijken via de Safari of Google Chrome browser is namelijk niet mogelijk vanwege het formaat van de video. Met een APP is dit dus wel mogelijk en deze zijn veelal gewoon te downloaden in de Google Play store of in iTunes.

Plug & Play bewakingscamera´s:
De laatste modellen bewakingscamera´s die via de gsm zijn te banederen maken gebruik van een Plug & Play techniek. Dit betekent dat de fabrikant van de bewakingscamera een server beschikbaar stelt waar de bewakingscamera automatisch verbinding mee maakt. De APP maakt vervolgens ok verbinding met deze server en u heeft direct de beelden op uw gsm telefoon. Het instellen van een poort die u moet forwarden is hier dus niet meer nodig.

Nieuw: 3G / 4G bewakingscamera´s:
De laatste ontwikkeling op het gebied van bewakingscamera´s doe via uw gsm zijn te bekijken zijn camera´s die werken op een simkaart. Hierdoor kunt u deze bewakingscamera´s ook plaatsen op een plek waar er geen (WiFi) internet verbinding aanwezig is. Deze 3G / $G bewakingscamera´s zijn hierdoor erg geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld een vakantiewoning, boot etc.

Bekijk nu in onze webshop de laatste Bewakingscamera´s via GSM / simkaart



Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen