• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Gebruik van bewakingscamera’s voor binnen en buiten: de kosten

Met bewakingscamera’s of beveiligingscamera’s houdt u toezicht op uw en andermans eigendommen. Er is een groot verschil tussen bewakingscamera’s voor binnen en buiten. Dit is ook terug te zien in het prijskaartje. Wat kost een gemiddelde bewakingscamera of cameraset?

Kosten bewakingscamera voor binnen

De bewakingscamera voor binnen heeft een niet-waterdichte behuizing. De werking van de camera is echter hetzelfde als de buitencamera. Doordat er minder hoge eisen aan de behuizing worden gesteld is de binnencamera een stuk goedkoper.

De goedkoopste bewakingscamera voor binnen is verkrijgbaar vanaf €99. Dit betreft een WiFi IP camera met SD-kaart slot. Deze camera kent een eenvoudige installatie en maakt zijn eigen WiFi-netwerk aan. Via de speciale app voor Android of IOS is het mogelijk om rechtstreeks verbinding te maken met de camera.

Wie op zoek is naar een professionele beveiligingscamera komt uit bij een box camera set met raambevestiging. Deze beveiligingscamera bestaat uit een beugel met zuignap, uitstekende zoomlens en een SD-kaart recorder. Met zijn lage lichtgevoeligheid is het mogelijk om ook in het donker opnames te maken. Dit is de ideale bewakingscamera tegen vandalisme en inbraak. Een box camera set met raambevestiging is verkrijgbaar voor €499.

Bewakingscamera set met twee tot vier camera's

Grotere woningen en bedrijven hebben behoefte aan een cameraset met meerdere camera's. Een set met recorder is verkrijgbaar voor €600 tot €999. Camera’s met nachtzicht zijn duurder dan gewone camera's. Kies bij voorkeur voor beveiligingscamera's waarbij het mogelijk is live mee te kijken via de smartphone.

Prijs bewakingscamera's voor buiten

De prijs voor buitencamera’s ligt hoger, dit heeft te maken met waterdichte behuizing. Buitencamera’s zijn geschikt voor binnen en buiten, maar ook voor vochtige ruimtes zoals de garage of kelder. Ook bij buitencamera's is er een ruime keuze uit verschillende modellen.

Camera’s met bedrading zijn ideaal om tegen buitenmuren te plaatsen. Netstroom moet altijd aanwezig zijn. De complete set met recorder is verkrijgbaar vanaf €499 met twee camera’s tot €4599 voor een set met maar liefst zestien camera’s. Deze laatstgenoemde bullet cameraset heeft een opnamekwaliteit die beter is dan Full HD: altijd scherp beeld.

Het is niet in elke situatie mogelijk om gebruik te maken van bekabeling, daarom zijn er buitencamera’s die draadloos werken. Speciale bewakingscamera’s voor buiten, draadloos en met een camera plus recorder: verkrijgbaar vanaf €249. De betere sets zijn voorzien van 128 gigabyte SD-kaart ondersteuning, bewegingsdetectie en live meekijken.

Wat kost een bewakingscameraset voor buiten met meerdere camera’s? De prijzen lopen uiteen van €649 (twee camera’s en een recorder) tot €1359 (vier camera’s met 60 meter nachtzicht en een recorder). Sommige sets zijn voorzien van bekabeling en bieden de mogelijkheid tot draadloze verbinding.

Laat u niet misleiden door zeer lage prijzen en kies voor de juiste oplossing. Een bewakingscamera voor binnen of buiten is immers een belangrijke investering in uw veiligheid.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen