• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bewakingssysteem voor buiten - beste varianten op een rij

Een bewakingssysteem voor buiten is net zo belangrijk als beveiligingscamera's binnenshuis. Juist aan de buitenkant bewaakt u tegen ongewenste gasten en inbrekers. Met de groeiende cijfers op het gebied van criminaliteit is dit geen overbodige luxe. Welk bewakingssysteem voor buiten is het meest geschikt? We zetten de beste varianten op een rij.

Camera’s voor binnen en buiten

Een bewakingssysteem kan uit een alarm of beveiligingscamera’s bestaan. Voor buiten heeft het geen zin om voor een alarmsysteem te kiezen: u gaat dus voor camera's. De meeste beveiligingscamera’s zijn geschikt voor binnen en buiten. Een aantal modellen zijn niet waterdicht en werken alleen binnenshuis. Wilt u de buitenomgeving bewaken, dan is het belangrijk om voor vorst- en vochtbestendige camera’s te kiezen.

In dit overzicht vindt u camera’s die zeer geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Tevens kunnen ze ook geplaats worden in ruimtes binnenshuis: hiermee zijn ze multifunctioneel.

Cameraset met 1 - 16 camera’s

Een kleine tuin of een groot terrein: hoeveel camera's heeft u nodig? Plaats bij elke buitendeur een camera. Richt ook een camera op waardevolle spullen zoals motor, fietsen, tuinmeubilair en gereedschap. Voor een kleine woning heeft u voldoende aan twee tot vier camera's. Grote woningen of villa's vereisen tot wel 16 bewakingscamera's.

Tip: hang camera’s in een hoek op, dit voorkomt dat inbrekers de camera via de dode hoek proberen te bereiken. Plaats camera's niet te hoog maar zeker ook niet te laag. Dieven moeten er niet te gemakkelijk bij kunnen. Bij voorkeur filmen beveiligingscamera’s elkaar, zodat criminelen deze niet onklaar maken.

De beste bewakingscamera's voor buiten

Welke bewakingscamera’s zijn de beste keuze? U heeft de keuze uit bedrade of draadloze camera’s. Bekijk de mogelijkheden:

  • Draadloos: verzendt de beelden via wifi of 3G/ 4G. Vereiste: een goede wifi-verbinding of een simkaart.
  • Kabels: werkt met een interne batterij. Beveiligingscamera’s op netstroom zijn betrouwbaarder.
  • Interne opname: slaat bewakingsbeelden op de camera zelf op. Geschikt voor buitensituaties waar geen wifi verbinding aanwezig is.
  • Nachtzicht: voor het filmen bij schemerlicht of de nachtelijke uren.

Voorbeelden van bewakingscamera's voor buiten

Een bewakingssysteem voor buiten bestaat uit één of meerdere camera's met nachtzicht. Bovendien zijn deze modellen waterdicht. Hieronder 2 voorbeelden van buitencamera's:

Full HD camera set (draadloos)

Dit model werkt gedurende 6 maanden op de batterij. Hij filmt full-HD en verstuurt de beelden volkomen draadloos (wifi). Ook is er een mogelijkheid om de beelden op een micro sd-kaart op te slaan. Deze Full HD camera set werkt dwars door muren op een afstand tot 40 meter.

Wifi IP buitencamera

Een eenvoudige buitencamera die opnames op SD kaart opslaat. Bij beweging ontvangt u een push video op uw smartphone (Android of iPhone). Bekijk live of opgeslagen beelden: wel zo gemakkelijk. Met een 10 meter nachtzicht is deze wifi IP camera zeer geschikt voor buiten.

Dit zijn slechts twee voorbeelden, er zijn nog veel meer beveiligingssystemen voor buiten verkrijgbaar. Bekijk het complete overzicht beveiligingscamera's voor binnen en buiten.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen