• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Binnenspiegel dashcamera: De meest onopvallende auto dash camera

Beveilig uzelf nu tegen asociale weggebruikers en voorkom onterechte verzekeringsclaims met deze dashcamera. Auto camera's of dashcams winnen in Europa steeds meer in populariteit en er komen steeds meer modellen op de markt. Het nieuwste model auto camera is een dashcam weggewerkt in een binnenspiegel welke over elke bestaande binnenspiegel is heen te plaatsen. De binnenspiegel dashcamera is universeel en over elke binnenspiegel heen te plaatsen. Koop de binnenspiegel dashcam nu voor 119,95 incl BTW en gratis verzending: Bestelpagina Binnenspiegel dashcam

Productpagina alle Dashcams

In deze binnenspiegel zit aan de voorkant een camera en in de spiegel een 2,7 inch TFT schermpje waar de beelden direct op zijn te zien. Deze worden tevens opgeslagen op een micro SD kaart (*niet meegeleverd), zodat deze later op een computer zijn te bekijken en/of over te zetten.

binnenspiegel auto camera
 

Installatie binnenspiegel auto camera:
De binnenspiegel met auto camera is universeel en over elke spiegel heen te plaatsen. Aan de achterkant van deze spiegel zit een zuignap en 4 beugels welke kunnen worden afgesteld op de maat van de bestaande spiegel. Vervolgens dient de binnenspiegel dash camera met de meegeleverde 12V adapter van stroom te worden voorzien een een micro SD kaart worden geplaatst. Vervolgens kan de binnenspiegel dashboard camera met de knoppen aan de onderkant van de spiegel worden ingesteld.

 

HD-ready binnenspiegel auto camera:
De binnenspiegel dashcam heeft een 3 megapixel Cmos lens welke in een resolutie tot 1280 x 720 pixels kan filmen. De camera slaat de beelden op in .Avi formaat met maximaal 30 frames per seconde.Deze binnenspiegel auto camera kan de beelden tevens snel schrijven naar de SD geheugenkaart zodat er geen haperingen in de video ontstaan.

 

120 graden kijkhoek binnenspiegel camera:
De lens van de auto camera heeft een brede film hoek van 120 graden en kan daarnaast ook handmatig in de juiste richting worden gesteld. Verder zitten er om de lens infrarood leds heen waardoor het ook mogelijk is met geen of weinig licht te filmen.


Overwrite functie binnenspiegel camera:
De binnenspiegel auto camera zal de oudste beelden beginnen te overschrijven wanneer de geheugenkaart vol is en hoeft u dus niet steeds de geheugenkaart handmatig te wissen als er niets is gebeurt.

 

Uitkijken beelden binnenspiegel camera:
De auto videocamera heeft een ingebouwd 2,7 inch TFT scherm waar de live beelden of opgenomen beelden op kunnen worden bekeken. Ook is het mogelijk de micro SD kaart uit de binnenspiegel te halen en in een computer te stoppen om de beelden te bekijken en/of over te zetten.

 

Overige eigenschappen binnenspiegel camera:
- 3 MP CMOS lens
- 1280 x 720 pixels
- 30 frames per seconde
- .AVI video formaat
- 130 MB per minuut geheugengebruik
- 2 ,7inch LCD scherm
- Datum en Tijd stempel
- Tot 32 GB SD ondersteuning
- Audio opname optioneel
- IR leds voor nachtzicht
- USB 2.0 uitgang
- 317 gram
- 306 x 80 x 40 mm

 

Binnenspiegel auto camera kopen?
Bekijk hier de productpagina van deze nieuwe auto camera en koop direct online de: Binnenspiegel auto camera

 

Voor een compleet overzicht van onze dashcams kunt u langskomen in een van onze winkels over online onze producten hier bekijken:

Alle Dashcams
Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen