• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Camera bestellen en achteraf betalen

Een camera bestellen en pas achteraf betalen, is dat mogelijk? Ja, bij online bestellingen kunt u achteraf betalen. Dit gebeurt middels Afterpay voor particulieren en bedrijven. Voordeel hiervan is dat u de camera bestelt en ontvangt zonder dat u hier direct geld voor nodig heeft. U probeert het product uit en bepaalt dan pas of u deze terugstuurt of houdt én betaalt.

Beveiligingscamera of verborgen camera

Een camera bestellen, heeft u al een keuze gemaakt? Er is een verschil tussen beveiligingscamera’s en verborgen camera’s. Een beveiligingscamera of bewakingscamera is bedoeld voor het toezicht houden bij de woning, het bedrijfspand of erf. Doordat een beveiligingscamera zichtbaar is schrikt dit criminelen of inbrekers af. Het werkt dus ook preventief. Met een verborgen camera maakt u stiekem beeldopnamen. Dit mag niet zomaar, alleen wanneer u hier zwaarwegend belang bij hebt. Verborgen camera’s oftewel spy camera’s worden veel door ondernemers maar ook door wantrouwende partners gebruikt.

Bestellen en achteraf betalen

Wanneer u een camera bestelt heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Bijvoorbeeld iDEAL, al jarenlang een vertrouwde betaalmogelijkheid. Binnen enkele seconden is het geld overgemaakt en wordt uw bestelling in orde gemaakt. Een andere optie is betalen via Bancontant, PayPal, Visa of MasterCard. Wanneer u overschrijft naar de bankrekening dan kan het even duren voordat uw bestelling verwerkt wordt. Achteraf betalen, hierbij maakt u gebruik van Afterpay. Wat is dat en hoe betrouwbaar is Afterpay?

Dit is Afterpay

Afterpay is geen nieuwe betaalmethode, het bestaat al sinds 2012. Hierbij ontvangt u het product en probeert dit eerst uit. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een betaalverzoek/digitale acceptgiro. U heeft dan 14 dagen de tijd om de rekening te voldoen.

Voordelen camera bestellen en achteraf betalen

Waarom een camera bestellen en pas achteraf betalen? Omdat u van tevoren niet weet of de camera wel aan uw wensen voldoet. Door gebruik te maken van achteraf betalen kunt u het product eerst bekijken en beoordelen. Wanneer u niet tevreden bent dan betaalt u niks. Uiteraard moet u de camera dan wel terugsturen of terugbrengen. Bent u wel tevreden, dan betaalt u de (digitale) acceptgiro. Grootste voordeel is dat u later betaalt zonder gebruik te maken van een traditionele kredietverlening of dat het u rente kost.

Nadelen van Afterpay

Heeft achteraf betalen ook nog nadelen? Ja, bij een eerste aankoop wordt u geregistreerd. Bovendien zit er een maximaal bestelbedrag aan Afterpay vast. Dit betekent dat u niet onbeperkt online kunt aankopen en achteraf betalen. Ook maken niet alle webshops gebruik van deze betaalmethode. In onze webshop is dit wel mogelijk, maar bij een andere aanbieder misschien weer niet. Overigens geldt er in Nederland een verplichting om consumenten de mogelijkheid te bieden achteraf te betalen. Helaas doen niet alle webwinkels dit.

Waarom we Afterpay aanbieden

Met Afterpay zijn we verzekerd van betalingen. Webshops ontvangen namelijk altijd hun geld. De gegevens van klanten worden namelijk door Afterpay geregistreerd en niet betalende klanten staan als wanbetaler bekend. Afterpay neemt het volledige betalingsrisico op zich. Een camera bestellen en achteraf betalen is dus gewoon mogelijk.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen