• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Camera bij deurbel: de beste varianten op een rij

Zo werkt een videodeurbel

Het staat bekend als een videodeurbel maar er wordt ook wel gesproken van een camera bij de deurbel. Hoe dan ook, er is cameratoezicht bij de deurbel aanwezig. Hoe werkt het precies? Afhankelijk van het model is de videodeurbel voorzien van een bewegingsmelder. Op het moment dat er beweging voor de deur aanwezig is, verschijnt er een pushmelding op uw smartphone. Overigens zijn deze meldingen uit te zetten, waardoor u geen meldingen meer ontvangt.

Zodra iemand op de deurbel drukt, komt de videodeurbel in actie. Allereerst verschijnt er een melding op uw smartphone, dit kan overigens ook op de pc of laptop zijn (afhankelijk van het model). De ingebouwde camera maakt opnames, dit duurt gemiddeld 1-2 minuten. Een aantal merken filmt gedurende de tijd dat iemand voor de deur staat.

Is er sprake van een abonnement, dan worden opgenomen beelden gedurende een bepaalde periode bewaard. Hierdoor is het altijd mogelijk om op een later moment terug te kijken.

De beste video deurbellen

Wat is de beste camera bij de deurbel van dit moment? We zetten een aantal goede varianten op een rij. Houd er rekening mee dat prijzen erg kunnen verschillen en afhankelijk zijn van het systeem, de kwaliteit maar ook het jaar van productie.

Ring video deurbel Elite

Een van de best verkochte camera’s voor bij de deurbel, van het bekende merk Ring. Dit merk staat voor kwaliteit, dat merkt u direct. De Ring video deurbel Elite is een professionele uitvoering met Full HD beeldkwaliteit. Hierbij is het mogelijk om van een afstand mee te kijken, dit verloopt via een beveiligde verbinding. De kijkhoek van de camera bedraagt 160-190°. Er is nachtzicht aanwezig tot een afstand van 5 meter.

Deze deurbel is waterproef en hiermee geschikt voor verschillende buiten omstandigheden. Audio werkt middels een tweeweg functie. Dit betekent dat u tegen de bezoeker kunt praten en deze ook terug kan praten. Dit verloopt allemaal via een speciale app op de smartphone.

Wifideurbel met camera

Een goedkopere variant is de wifi deurbel met camera. Deze video deurbel heeft een lagere beeldkwaliteit dan voorgaand model. Het gaat hier namelijk om beelden in HD resolutie. Toch is dit niet verkeerd, u heeft nog steeds uitstekend zicht op de voordeur. Van een afstand meekijken is natuurlijk mogelijk, ook dit verloopt via een beveiligde verbinding. Bekijk de afbeeldingen via smartphone of tablet, eenvoudiger kan niet.

Draadloze deurbel met intercom

Nog voordeliger is de draadloze deurbel met intercom. Het systeem ziet er misschien niet modern uit maar het werkt uitstekend. Voordeel van deze deurbel is dat de batterij ruim een jaar lang meegaat. Alles werkt draadloos, waardoor u geen draden hoeft te trekken. Het signaal is sterk, daar is geen twijfel over mogelijk. Dit systeem werkt met een grafisch LCD-scherm (niet met een smartphone).

Dit waren enkele van de beste video deurbellen van dit moment.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen