• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Voordelen dashboard camera´s voor taxichauffeurs

Als taxichauffeur bent u de hele dag op de weg. Wanneer er iets gebeurt is het prettig als dit vastgelegd wordt. Zowel binnen als buiten uw taxi! In dit artikel worden de voordelen van dashboard camera’s besproken en ontdekt u in hoeverre een dashboard camera geschikt is om als taxichauffeur te gebruiken.

Gevaren en risico’s waarmee taxichauffeurs te maken hebben

Er zijn verschillende risico’s waarmee een taxichauffeur te maken heeft. Denk aan een botsing met andere voertuigen of conflicten met klanten. Wanneer u vastgelegd heeft wat er precies gebeurt kan dit later eventueel als bewijsmateriaal dienen. Met name als het om ongelukken gaat die zonder uw toedoen hebben plaatsgevonden is het prettig als dit op camera is vastgelegd. Ook voor uw klanten geldt dit, wanneer er een conflict ontstaat is het prettig als er op beeld staat wat er precies gebeurd is. Zo kunt u dit zelf nakijken of op basis van een incident aangifte doen.

Verschillende soorten dashboard camera’s

Dashboard camera’s filmen wat u op de weg ziet en eventueel ook wat er in uw taxi gebeurt. Een aantal varianten op een rij:

Deze dashboard camera beschikt over de basisfuncties die u van een dashboard camera mag verwachten. De camera wordt geleverd met een 12V adapter en kunt u met een zuignap op de voorruit plaatsen. Wanneer de stroom tijdelijk uitvalt gaat deze dashboard camera over op een batterij. De camera is leverbaar in VGA kwaliteit en 1080P. Doordat deze camera over infrarood beschikt kan er ook met beperkt licht of in het donker gefilmd worden.

Wanneer u uw beelden in de hoogste kwaliteit wilt opnemen is het raadzaam te kiezen voor deze Full HD dashboard camera. Bijzonder aan deze camera is dat er in 1080P Full HD wordt opgenomen, daarnaast wordt er een F1.6 Big Aperture lens gebruikt. Ook wanneer er weinig licht is kan deze lens scherpe beelden maken. Daarnaast zijn details veel beter te zien! Bijvoorbeeld kentekenplaten zijn met deze dashboard camera veel beter leesbaar. Deze dashboard camera neemt automatisch op. U kunt de beelden realtime of later bekijken via het meegeleverde scherm.

Met deze dashboard camera wordt er zowel binnen als buiten gefilmd. Ideaal wanneer u met uw taxi rijdt! Op deze manier kunt u allerlei gevaren in de gaten houden en kunt u wanneer dat nodig is bewijsmateriaal aanleveren. Via deze dashboard camera worden GPS-locaties automatisch opgeslagen en kunt u deze aan uw beeldmateriaal koppelen. U kunt deze dashboard camera gemakkelijk aansluiten op uw sigarettenaansteker en vervolgens kunt u de apparatuur direct activeren.

Dashboard camera bestellen via Sitcon.nl

Bij Sitcon.nl bieden we tal van verschillende dashboard camera’s aan. Doordat sommige dashboard camera’s ook over een batterij beschikken zijn sommige varianten tevens geschikt voor het beveiligen van uw voertuig. Ideaal als uw wagen geparkeerd staat en wanneer u zich tegen vandalisme of diefstal wilt beschermen.

Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 172 beoordelingen