• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

De beste GPS trackers anno 2020

GPS trackers zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Er is veel mogelijk: van het lokaliseren van voertuigen tot personen, huisdieren of goederen. Zo kunt u altijd en overal iets of iemand terugvinden of beschermen tegen diefstal. Waar moet u op letten bij aankoop van een GPS volgsysteem? Maak kennis met de beste GPS trackers van 2020.

Zo werkt een GPS tracker

Een GPS tracker of volgsysteem werkt op basis van de GPS: Global Positioning System. Dit is een wereldwijd satelliet plaatsbepaling systeem. Veel apparaten maken gebruik van signalen van de GPS satelliet. denk maar eens aan een auto navigatiesysteem, Google Maps op de smartphone maar ook een GPS volgsysteem. Dit satelliet navigatiesysteem is zeer betrouwbaar, en bovendien ook nog eens gratis in gebruik. Er is dus geen abonnement vereist.

Met een GPS tracker lokaliseert u auto’s, motoren, boten of andere voertuigen. Ook geschikt voor het lokaliseren van kostbare goederen, kinderen en huisdieren. Een GPS tracker is klein waardoor deze niet snel opvalt. In sommige gevallen is het gebruik van een GPS tracker verplicht: denk maar aan verzekeringsmaatschappijen (verzekering voor voertuigen).

Beste GPS trackers: de nieuwste modellen op een rij

Kies voor een eenvoudige GPS tracker of een compleet professioneel GPS volgsysteem. De duurdere versies werken niet alleen met GPS maar ook met gsm locatie. Het is vaak lastig om te bepalen welk apparaat het beste bij uw situatie past. Daarom hieronder 5 GPS trackers met verschillende mogelijkheden.

1. Inbouw GPS tracker

Met een inbouwmodel werkt u het apparaatje goed weg, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar is. De inbouw GPS tracker werkt met een stroomconnector: deze sluit u op een 12 Volt spanningsbron aan. Plaats de tracker bij voorkeur in het dashboard van de auto, zodat de antenne niet blokkeert. Zo blijft het bereik en hiermee de locatie een stuk nauwkeuriger. Met de inbouw tracker bekijkt u live of historische GPS posities. Dit doet u via de landkaart op het internet tracking systeem.

2. GPS volgsysteem (professioneel)

Het professionele volgsysteem bestaat uit een 3G GPS tracker inclusief smartphone. Deze zijn volledig ingesteld en gebruiksklaar. Het GPS volgsysteem is eenvoudig te volgen middels GPS en GSM mast locaties. Waarom extra GSM mast locatie? Deze vervangt de GPS locatie wanneer het bereik wegvalt. Direct bij het opstarten van de geïnstalleerde app ziet u de huidige locatie. Tussendoor bekijkt u stoplocaties, de duur van deze stops en de actuele of historische snelheid van het voertuig.

3. Motor GPS tracker

Speciaal voor motoren is er de waterdichte GPS tracker (ip65). Deze is geschikt voor inbouw aan de motor, brommer, scooter, auto of een ander voertuig of object. Sluit de motor tracker op een spanningsbron van 9 - 36 volt aan. Bekijk de realtime locatie of beweging (route en snelheid). U kunt zelfs de live GPS posities per sms aanvragen.

U ziet: er zijn heel wat verschillende GPS trackers verkrijgbaar. Ook de mobiele telefoon/ tracker en OBD GPS tracker zijn erg populair.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen