• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Een detective inhuren of zelf onderzoek doen?

Een prive detective inhuren of zelf onderzoek doen doormiddel van spy apparatuur zijn de mogelijkheden die je hebt als er sprake is van bijvoorbeeld fraude in je bedrijf of er een prive geschil is zoals het vermoeden van overspel / vreemdgaan of je denkt dat je onterecht alimentatie betaald.

Een prive detective inhuren:
Het inhuren van een prive detective wordt door veel mensen gedaan wanneer men iets in de zakelijke of prive sfeer wil laten uitzoeken. Zowel in Nederland als in Belgie zijn er verschillende prive detective bureaus die detective onderzoeken doen. Zo zijn er prive detective bureaus die zich hebben gespecialiseerd in het aantonen van vreemdgaan en andere juist weer op het gebied van bedrijfsrecherche opdrachten voor bedrijven.

Het voordeel van het iinhuren van een prive detective bureau is natuurlijk dat deze gespecialiseerd zijn in dergelijke onderzoeken en als u zelf onderzoek doet u deze ervaring vaak niet heeft. Onderstaand staan 2 detective bureau's die u kunt inhuren:

Prive Detective QUSO BV

Detective Aaconrecherche 

Zelf onderzoek doen met spy apparatuur:
Met bijvoorbeeld een keylogger of een GPS tracker kunt u gemakkelijk zelf veel informatie achterhalen. Vooral het controleren van het computergebruik door bijvoorbeeld spyware te installeren kunt u alles zien wat er op een computer gebeurt, zoals chats, skype, bezochte websites en meer.

Zie voor een totaal overzicht van spy producten de volgende website: SPYSHOP

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen