• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Deurbel met video: bestellen en installeren

Wanneer er iemand aan de deur staat, is het prettig als u weet wie dit is. Door middel van een deurbel met video, kunt u zien wie er staat en zelf besluiten of u uw deur opent. In dit artikel laten we u enkele deurbellen met video zien en kunt u besluiten welke variant het best past. 

Ring 2 video deurbel

De ring 2 video deurbel is een opvolger van de eerste variant. Deze vernieuwde variant is uitgebreid met verschillende functies, denk aan Full HD beeldresolutie, een verwisselbare accu en bewegingsdetectie. U kunt uw deurbel via een app beantwoorden en vervolgens besluiten of de deur geopend wordt. Op deze manier kunt u tijd besparen, bijvoorbeeld door tegen een pakketbezorger te zeggen dat het geen probleem is als het pakketje voor de deur wordt geplaatst of zodat u kunt aangeven onderweg te zijn. Bent u niet thuis? Dan kunt u op afstand via de app communiceren, zo kunt u op ieder moment iemand te woord staan en hoeft u niets meer te missen. 

IP video deurbel met WiFi

Wanneer u wilt zien wie er voor de deur staat, is deze IP video deurbel met WiFi ideaal. Als er wordt gebeld ontvangt u direct een melding via de smartphone of tablet. Zo kunt u zien wie er voor de deur staat en kunt u besluiten om wel of niet open te doen. U kunt deze video deurbel met een kabel of WiFi-verbinding aansluiten. Er hoeven geen instellingen aangepast te worden om deze deurbel te gebruiken, zo is het voor iedereen mogelijk om de apparatuur te gebruiken. U kunt de beelden bekijken als er iemand voor de deur staat, daarnaast kunt u beelden op een SD-kaart op laten nemen. Zo kunt u de beelden later nog eens bekijken of voorleggen bij de politie als er iets ongebruikelijks is gebeurt. 

Draadloze video deurbel met 3,5 inch lcd-scherm

Deze video deurbel beschikt over een 3,5 inch lcd-scherm en is volledig draadloos. Het systeem werkt door middel van een 2,4 Ghz signaal. U kunt het systeem voorzien van stroom door middel van de batterij of adapter. De batterij is tevens als back-up te gebruiken en gaat tot 300 uur mee wanneer deze stand-by staat. U kunt de beelden live bekijken en vervolgens een gesprek voeren of de deur openen. Wilt u een foto maken van wie er voor de deur staat? Dat is ook mogelijk. Met één druk op de knop wordt er een foto in het systeem opgeslagen. Prettig aan de lens van dit systeem is dat deze gemakkelijk te draaien is. Zo kunt u de juiste kijkhoek creëren en is er op ieder moment voldoende zicht. 

Direct bestellen via Sitcon.nl

Wilt u uw deurbel met video direct bestellen? Doe dat dan bij Sitcon.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning of kantoorpand en u kunt direct een bestelling plaatsen.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen