• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Deurspion met camera en wifi kopen

De Ring video deurbel

Het bekendste voorbeeld van een deurspion is de Ring videodeurbel. Het gaat hier misschien niet echt om een deurspion want iedereen ziet de camera zitten. Het voordeel van deze camera is dat het hier een tweeweg systeem betreft. Zien wie er aanbelt of voor de deur staat maar tegelijkertijd ook met deze persoon praten. Ring is het best verkochte merk op het gebied van videodeurbellen.

Een digitale deurspion camera (alternatief zonder wifi)

Met de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering mag de digitale deurspion camera natuurlijk niet ontbreken. Het gaat hier om een echte deurspion: klein en nauwelijks zichtbaar. Deze is zeer eenvoudig bij de voordeur te installeren. Via het bijgeleverde LCD-scherm ziet u wie voor de deur staat. Deze deurspion maakt een foto van de persoon en slaat deze op een micro SD geheugenkaart op. Nadeel is dat deze niet met wifi werkt , maar daar is de prijs ook naar. Daarom is dit een goed alternatief voor iedereen die op zoek is naar een voordelige deurspion.

PIR camera met alarmsysteem

Hoe kunt u het beste toegangsdeuren in de gaten houden? Zoals u hierboven heeft kunnen zien kan dit middels een video deurbel maar ook een deurspion zonder wifi. De PIR camera met alarmsysteem is een wat grotere investering maar wel de perfecte manier om te zien wie zich voor het pand bevindt. Dit model filmt in een resolutie van 1280 X 720 pixels (HD). Dat is een goede beeldkwaliteit, vooral gezien het feit dat er ook nachtzicht aanwezig is.

Het model is zeer eenvoudig op het bestaande wifinetwerk aan te sluiten. Download de app op smartphone of tablet en kijk via de app naar live beelden. Eventueel is het mogelijk om gebruik te maken van een SD-kaart. Via de meegeleverde adapter wordt deze deurspion camera met wifi voorzien van stroom.

Dit moet u over een deurspion camera met wifi weten

In hoeverre is een deurspion camera met wifi toegestaan? Volgens de wet mag u de openbare straat niet filmen. Veel camera’s nemen een gedeelte van de straat mee. In principe zou u hiervoor moeten waarschuwen. In de praktijk gebeurt dit zelden.

Het is in ieder geval belangrijk om opnames niet zomaar openbaar te maken. U mag deze dus niet op het internet plaatsen of met anderen delen, tenzij hier een gegronde reden toe is. Opnames kunnen mogelijk wel dienen als bewijsmateriaal. Denk maar eens aan inbraak, criminaliteit of andere (gevaarlijke) situaties. Bewaar opnames niet langer dan noodzakelijk. Meestal zal een deurspion beelden met regelmaat vervangen, precies zoals het hoort.

Bij een wifi camera zorgt u voor een stabiel wifi netwerk. Wanneer het wifi netwerk te onstabiel is dan kan de camera niet goed zijn werk doen. Hierdoor loopt u mogelijk belangrijke opnames mis.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 207 beoordelingen