• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Draadloze bewakingscamera: Nieuwe sets met USB ontvanger

Draadloze bewakingscamera sets met USB ontvanger zijn nieuw aan ons assortiment van bewakingscameras toegevoegd. Het voordeel van deze draadloze camera sets is dat ze goedkoper zijn in aanschaf en makkelijk zijn te installeren. Er zijn zowel binnen- als buitencameras te koop met draadloos signaal in sets met 1 of 4 draadloze bewakingscameras.

draadloze bewakingscamera

Digitaal signaal - Draadloze bewakingscameras:
In tegenstelling tot veel andere draadloze bewakingscameras die te koop worden aangeboden hebben de nieuwe draadloze camera set met USB ontvanger digitaal signaal. 99% van de draadloze bewakingscamera sets werken op basis van analoog signaal op de 2,4 Ghz frequentie. Het nadeel van analoge draadloze bewakingscamera systemen is dat deze erg storingsgevoelig zijn bij verschillende weersinvloeden en de tussenkomst van een muur of ander obstakel. Ook wordt het draadloos bereik op zijn minst gezegd sterk overschat door de fabrikanten die dit veelal stellen op 100 meter. In de praktijk blijkt dit bereik met de tussenkomst van bijvoorbeeld een buitenmuur maar 10 meter te zijn. Veel van deze problemen zijn echter opgelost met draadloze bewakingscamera's met een digitaal verbinding tussen de bewakingscamera en de ontvanger. 

De voordelen van digitale draadloze bewakingscamera's ten opzichte van analoge bewakingscamera's zijn:

- Geen last van storing
- Beveiligde bevinding tussen bewakingscamera en ontvanger
- Groter draadloos bereik
- Betere beeldkwaliteit


Hoe te gebruiken - Draadloze bewakingscameras:
De draadloze bewakingscamera sets dienen met de meegeleverde software op de computer te worden geinstalleerd. De draadloze ontvanger dient in een USB ingang te worden gestoken en wanneer het software programma wordt geopend zullen de beelden van de draadloze bewakingscameras te zien zijn. Het is mogelijk de beelden van de draadloze bewakingscameras direct op te nemen op de harde schijf van de computer.


Live beelden bekijken internet - Draadloze bewakingscameras:
De software van de draadloze bewakingscamera set kan zo worden ingesteld dat het mogelijk is vanaf een andere locatie de beelden direct te bekijken via internet. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat de wachtwoorden van de router bekend zijn, omdat hier de toegang van buitenaf moetn worden ingesteld. Hierna is het dus mogelijk bijvoorbeeld vanaf het buitenland de beelden van de draadloze bewakingscameras direct te bekijken.

 

Bekijk hier de: Draadloze camera set 1 bewakingscamera

 

Bekijk hier de: Draadloze camera set 4 bewakingscamera

 

Draadloze bewakingscamera's met LCD ontvanger:
Buiten draadloze bewakingscamera's die een USB stick als ontvanger hebben zijn er ook draadloze beveiligingscamera sts te koop waarbij de ontvanger een 7 inch scherm is met ingebouwde SD kaart recorder. De beelden worden dus bij deze set niet op een computer opgenomen, maar op een SD kaart die in het 7 inch TFT scherm zit. Voor veel mensen is dit de meest gebruiksvriendelijke draadloze camera set, omdat je geen verstand hoeft te hebben van computers en het gelijk plug & play is te gebruiken.

Bekijk hier de 7 inch: Draadloze camera set

 

Voor een compleet overzicht van draadloze bewakingscameras ga je naar:

draadloze bewakingscamera

 

Of kijk hier ons complete overziccht Bewakingscameras

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen