• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Draadloze camera sets

Draadloze camera sets bestaan uit een of meer draadloze camera´s en een recorder. De recorder is in 3 varianten leverbaar, waar er een onderscheid zit tussen de opname op een SD kaart of Harde schijf en of de recorder een ingebouwde monitor heeft of niet. Zo hebben de nieuwste camera recorders een TFT scherm ingebouwd, waardoor het niet meer nodig is om voor het bekijken van de live en opgenomen bewakingscamera beelden de recorder aan te sluiten op een monitor.

 

Draadloze camera sets SD - buiten model:

 

Draadloze camera set met 1 buitencamera            

Draadloze camera set met 4 buitencamera's

 

 


Draadloze camera sets SD - dome model:

 

Draadloze camera set met 1 binnen camera          

Draadloze camera set met 4 binnen camera's

 

 

Draadloze camera sets HDD - Waterproof

Draadloze camera set HDD - 1 Premium camera   

Draadloze camera set HDD - 4 Premium camera
 

Werking draadloze camera sets:
De beelden van de draadloze bewakingscamera worden via een digitaal draadloos signaal naar de ontvanger gezonden met eventueel ingebouwde SD kaart / HDD recorder. Op het  TFT scherm zijn afhankelijk van het model recorder tot 4 /8 of 16 draadloze camera's in Quad (alle 4 / 8 / 16 tegelijk)  te zien en kunnen tevens de opgenomen beelden worden afgespeeld.

Opname mogelijkheden draadloze camera sets:
De draadloze camera set beschikken over verschillende opname mogelijkheden, zoals continue opname, timer opname en opname op bewegingsdetectie.De bewegingsdetectie bij deze draadloze camera set gebeurt doomiddel van een sensor, waarvan de gevoeligheid is in te stellen.

Nachtzicht draadloze camera sets:
Ook in de nacht is deze draadloze camera set goed te gebruiken. Door de ingebouwde IR leds kan namelijk ook in het donker worden opgenomen in het zwart / wit. De draadloze bewakingscamera zal automatisch switchen tussen de dag- en nachtstand afhankelijk van hoeveel licht er is. Overdag zullen de beelden van de draadloze camera in kleur zijn en 's nachts zal dit zwart wit zijn, maar wel erg scherp zodat personen zijn te herkennen.

Makkelijk te installeren draadloze camera sets:
De  draadloze camera sets met TFT monitor wordt vaak gekocht door mensen die hun auto willen beveiligen tegen vandalisme of een simpele bewakingscamera set willen voor woning of kantoor. Er is namelijk enkel nodig om de 2 stroomadapters, van de recorder en de camera aan te sluiten en de set zal werken. Geen kabels trekken dus of moeilijke instellingen. Plug & Play.

Bekijk hier de productpagina van al onze: Draadloze camera sets

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen