• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Draadloze deurcamera: Zie direct wie er voor de deur staat met de nieuwe draadloze deurspion

Deze draadloze deurcamera met opname functie is een ideaal beveiliging systeem om bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer te kijken wie er voor de deur staat. Doordat de draadloze deurcamera er uitziet als een gewone peephole viewer zal het degene die voor de deur staat bijna niet opvallen dat deze wordt gefilmd. De ontvanger is een portable DVR met 5 inch LCD scherm welke de beelden op beweging of handmatig kan opnemen op een SD kaart.

draadloze deurcamera

 

Eenvoudige installatie draadloze deurcamera:
De draadloze deurscamera bestaat uit twee delen en wordt in het gat in de deur geplaatst en weer vastgeschroefd. De draadloze deurcamera heeft aan de binnenkant van de deur een aansluiting voor een adapter waarmee de deurcamera van stroom wordt voorzien. Vervolgens plaatst u een micro SD kaart in de draadloze ontvanger kunt direct de beelden van de draadloze deurcamera bekijken en eventueel opnemen.

Opname op bewegingsdetectie:
De draadloze ontvanger kan de beelden op beweging opnemen en opslaan op een micro SD kaart (32 GB max.  zodat deze later worden bekeken of overgezet kunnen worden naar een computer. Optioneel kan ook de bewegingsdetectie worden uitgezet en handmatig beelden worden opgenomen.   

 

5,8 Ghz draadloos signaal:
Deze draadloze deurcamera maakt gebruik van het nieuwe 5,8 Ghz draadloze signaal waardoor er een stuk minder storing is en een langere zendt afstand is te halen tussen de draadloze deurcamera en de ontvanger. In de praktijk dient u er rekening mee te houden dat de maximale afstand tussen de draadloze deurscamera en de ontvanger niet meer dan 15 meter bedraagt, omdat het beeld anders zal gaan storen.

Groothoeklens draadloze deurcamera:
De draadloze deurcamera heeft een 90 graden groothoeklens waarmee een groot beeld te krijgen is en zo goed te zien is wie voor de deur staat.
 

Draadloze deurcamera kopen?:
Bezoek nu onze webshop en bestel online de: Draadloze deurcamera

 

Bekijk hier al onze Deur Beveilingscameras

 

 

 

 

 


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen