• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Fietsslot met alarm: Dubbele beveiliging voor uw fiets, scooter of ander object

Dit fietsslot met alarm is een kettingslot welke een sirene geeft wanneer het slot wordt bewogen. U heeft met dit fiets alarm slot dus een dubbele beveiliging, want het is aan de ene kant een sterk kabelslot van 20 mm en aan de andere kant een alarm sirene. Door deze eigenschappen is het een ideale aanvulling op bijvoorbeeld uw huidige fietsslot, maar kan ook goed worden gebruikt op een garage deur, tuinset of andere kostbare zaken.fietsslot met alarm

 

Toepassingen fietsslot met alarm:
Het kettingslot met alarm sirene is eigenlijk voor alle toepassingen geschikt waar u normaal ook een kabelslot zou gebruiken. Het enige verschil is dat dit fietsslot een alarm functie heeft als toevoeging op de normale beveiliging welke een fietsslot geeft.

Hoe werkt het fietsslot met alarm:
Buiten de normale werking als slot heeft dit fietsslot een ingebouwde sirene welke op 6 AG 13 batterijen (meegeleverd) werkt. Wanneer het fietsslot dicht zit en het slot wordt bewogen dan zal voor 10 seconden een sirene klinken van 100 decibel. Nu een interval van 5 seconden na het eerste alarm zal opnieuw 10 seconden alarm klinken wanneer het slot nog steeds wordt bewogen. Hierdoor worden eventuele omstanders of uzelf gewaarschuwd. Het gedeelte waar de batterijen zitten en de sirene is enkel benaderbaar wanneer het fietsslot open is.

Eigenschappen fietsslot met alarm:
- 80 mm (lengte) x 20 mm (diameter)
- Werkt op 6 AG 13 batterijen (meegeleverd)
- Tot 6 maanden op batterij
- 10 seconden alarm bij beweging
- 100 Decibel sirene

 

Fietsslot met alarm kopen:
Bekijk hier online de productpage van het: Fietsslot met sirene alarm

 


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen