• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Duikbril camera: film nu tijdens het snorkelen

Je hebt de vakantie misschien alweer geboekt en ook dit jaar zullen de nodige foto's en video opnames worden gemaakt van de vakantie activiteiten. Vanaf nu is het ook mogelijk de activiteiten onder water, bijvoorbeeld tijdens het duiken of snorkelen te filmen met een duikibril camera.

De duikbril camera zit in een normaal snorkel masker weggewerkt tussen de glazen en u hoeft dus geen kabels of dergelijke aan te sluiten. Het geheugen en de batterij zitten namelijk allemaal in het snorkelmasker weggewerkt. U laadt de onderwater camera van te voren 2 uur op met de meegeleverde lader en kan dan zo'n 2,5 uur filmen. 

Om het snorkel masker met camera te testen konden we helaas niet op vakantie, maar hebben we het plaatselijke zwembad gebruikt. In onderstaand filmpje kan je zien dat de beeldkwaliteit van deze duikbril camera zeer goed is en ook geluid opneemt.

De duikbril camera is nu hier te koop: http://www.actioncamshop.nl/waterdichte-cameras/duikbril-camera.html

Uitbreidind assortiment sport camera's:
Vanwege het succes van de verschillende sport camera's zijn er diverse hd sport cams toegevoegd aan het assortiment. Zo hebben wij verschillende helmcamera's die tevens waterdicht zijn.

Bekijk hier het complete assortiment Sport camera's

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 187 beoordelingen