• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Gadget store website: Van hebbedingetjes tot mega gadgets

In onze gadgets store verkopen wij online hebbedingetjes zoals mega gadgets en 007 apparatuur. Wanneer je op zoek bent naar coole gadgets zoals spygear dan kan je in onze web winkel verschillende apparatuur vinden voor de auto of sport.

Gadget store hebbedingetjes:
In onze online mega gadget store bieden wij verschillende spygear hebbedingetjes aan zoals horloges met ingebouwde camera. Deze 007 gadgets zijn vooral erg populair als mannen gadgets maar wij verkopen ook vrouwen modellen. Met deze spygear gadgets kun je ongemerkt in elke situatie filmen. In onze gadgets store hebben wij van al deze mega gadgets en hebbedingetjes uitgebreide product beschrijvingen staan.

Populaire gadgets uit onze gadget store:
De meest verkochte gadgets in onze store zijn de spy horloges met ingebouwde camera. Deze camera horloges zijn verkrijgbaar vanaf euro 100,00 en worden hierdoor ook vaak gekocht als kado. De spy horloges zijn in onze gadget store te koop in verschillende modellen, zowel voor voor vrouwen als mannen. U draagt het horloge gewoon om uw pols en buiten de batterij van het uurwerk zit er tevens een batterij in het horloge die de camera van stroom voorziet. Op het ingebouwde flash geheugen worden de beelden met geluid opgenomen. De opgenomen videobeelden zijn op elke computer met een standaard media speler af te spelen.

Bekijk nu ons complete assortiment hebbedingetjes en megagadgets in onze: Gadget store

Gadgets kopen?:
Lees ook ons blog over: De beste goedkope mini camare onder euro 100,-

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 228 beoordelingen