• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

De leukste gadgets voor uw smartphone op een rij!

Zoekt u leuke gadgets voor uw smartphone? Dan bent u hier op de juiste plaats! In dit artikel laten we u een aantal handige gadgets voor uw smartphone zien. Ideaal als u onderweg bent, tijdens de vakantie of gewoon voor thuis!

Handschoenen om smartphone mee te bedienen

U herkent het vast! U heeft uw handschoenen net aangetrokken en vervolgens realiseert u zich dat u bent vergeten een berichtje te sturen. Vervolgens moet u uw handschoenen weer uittrekken! Of toch niet? Met deze iGloves touchscreen handschoenen kunt u uw handschoenen aanhouden wanneer u een touchscreen bedient. Ideaal als u uw handen ook tijdens het besturen van uw smartphone warm wilt houden.

Hartslag monitor met bluetooth

Wilt u uw hartslag in de gaten houden? Met de hartslag monitor kunt u uw hartslag voor uw smartphone bijhouden. Een ideaal hulpmiddel wanneer u op een serieuze manier gaat trainen en u geen professionele apparatuur bij de hand heeft. Deze hartslag monitor werkt samen met bekende apps als Endomondo, Runtastic, Sport Tracker, Mapmyrun, Strava en Wahoo. Wanneer u uw conditie traint of als u uw prestaties wilt verbeteren is deze gadget onmisbaar.

Lens voor uw smartphone

Wilt u de lenshoek van uw smartphone veranderen zonder dat iemand anders dat ziet? Gebruik dan deze GSM Telefoon Spy Periscope Lens! U kunt deze lens op allerlei smartphones plakken en direct gebruiken. Het is met deze lens mogelijk om uw filmrichting te veranderen zonder dat iemand het merkt! De meegeleverde ringen maken het mogelijk om de lens op uw smartphone te plakken. Door het universele systeem is deze lens voor 99% van de smartphones geschikt.

Waterdicht tasje voor iPhone en iPod

Een waterdichte cover voor uw iPhone of iPod is vaak vrij duur. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn! Met dit waterdichte tasje heeft u één oplossing voor iedere iPhone en iPod. In dit waterdichte tasje kunt u uw smartphone zorgeloos mee naar het strand nemen en bent u altijd bereikbaar! Gaat u het water in? Ook dat is geen probleem! U kunt uw iPod of iPod tot één meter diep onder water houden.

Afstandsbediening voor het maken van selfies

Vindt u het maken van selfies ook zo lastig? Met deze afstandsbediening hoeft u niet meer moeilijk te doen! Deze afstandsbediening voor selfies is geschikt voor iPhone’s en Android-telefoons. De afstandsbediening werkt met bluetooth en kan tot op drie meter afstand bediend worden. Ook kunnen er meerdere smartphones met één afstandsbediening bediend worden, handig wanneer u foto’s vanuit verschillende posities schiet.

Gadgets voor uw smartphone bij Sitcon.nl bestellen

Wilt u alle gadgets (voor de smartphone) van Sitcon.nl bekijken? Ga dan naar deze link en ontdek of er handige hulpmiddelen in ons assortiment te vinden zijn. Wanneer u in contact met ons wilt komen is dat ook mogelijk! Wij helpen u graag verder. Bereik ons via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 255 beoordelingen