• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Gesprekken afluisteren met een voice recorder

VOICERECORDERS VAN SITCON.NL

Bij Sitcon.nl kunt u terecht voor verschillende soorten voicerecorders. U kunt denken aan de volgende modellen:

Wanneer we het formaat van deze voicerecorder bekijken, valt het direct op dat het formaat zeer klein is. Dat maakt deze voicerecorder uitermate geschikte voor toepassingen waarbij het apparaat niet mag opvallen. Het apparaatje kan van dichtbij geluid opnemen of op enkele meters afstand. De mini voicerecorder is van het Russische merk EDIC en staat bekend om de professionele kwaliteit. U dient deze voicerecorder via de computer in te stellen, dit doet u door de meegeleverde software te gebruiken. U kunt een timer instellen, het apparaatje gaat automatisch aan wanneer er geluid gehoord wordt en de opnamekwaliteit kan worden ingesteld.

Deze pen voicerecorder is niet te onderscheiden van een normale pen. U kunt er gewoon mee schrijven en ook het gewicht van de pen zal niemand ongerust maken. De batterijduur van deze pen is 12 uur en opnemen kan in zeer hoge kwaliteit. De pen neemt geluid op als er daadwerkelijk iets te horen is, zo worden stukken waarin er niets gezegd wordt vanzelf geknipt. Wilt u continu geluid opnemen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Met 1 GB aan geheugen kan 140 uur worden opgenomen. Door een USB-kabel op deze pen aan te sluiten, kan er worden opgeladen of is het mogelijk om opnames te beluisteren.

De powerbank beschikt over een 4000 mAh batterij en lijkt daardoor op een normale powerbank. In deze powerbank bevindt zich echter een voicerecorder. Deze voicerecorder is met één knop te bedienen en kan direct geactiveerd worden. In deze voicerecorder bevindt zich een SD-kaart, u kunt daar direct op opnemen. Houd er rekening mee dat deze SD-kaart niet standaard wordt meegeleverd en u deze er zelf bij moet bijbestellen. Via een USB-kabel kunt u de geluidsfragmenten op uw computer zetten en beluisteren.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen