• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Goedkope GPS trackers: Zowel goedkopere internet, sms als inbouw gps trackers aan onze assortiment toegevoegd!

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope GPS tracker voor het beveiligen van uw auto, fiets, motor, boot of ander object dan zijn op het internet een zeer groot aantal goedkope GPS trackers te vinden. Om een goede keuze te maken hebben wij onderstaand de belangrijkste kenmerken beschreven zodat u een goede keuze kan maken tussen de verschillende goedkope gps trackers. Ook hebben wij de prijzen van onze GPS trackers nu tot wel 40% verlaagd!

Toepassingen goedkope GPS trackers:
Een GPS tracker is een ideaal apparaat om objecten te beveiligen tegen diefstal, maar is ook geschikt om meer inzicht te krijgen in het rijgedrag van bijvoorbeeld uw kind. Een GPS tracker geeft een simkaart en GPS module en bepaald op een vooraf ingestelde interval of op verzoek de positie aan de hand van satellieten en stuurt deze door naar via een SMS bericht naar een mobiele telefoon of via GPRS naar een internetsite.

Uitvoeringen goedkope GPS trackers:
GPS trackers zijn in er in uitvoeringen met interne batterij, die meer bedoeld zijn voor snelle plaatsing en voor kortere gebruiksduur en een uitvoering welke aangesloten dient te worden op 12V van bijvoorbeeld uw auto accu. Het voordeel van deze trackers is natuurlijk dat deze geen last hebben van een lege batterij, maar u moet wel deze op een accu kunnen aansluiten.

Goedkope SMS GPS trackers:
Deze sms gps trackers zijn al al enige jaren verkrijgbaar en bestaan uit een GPS module die contact maakt met satellieten om de positie vast te stellen en een GSM module die door middel van SMS de positie doorstuurt naar een vooraf ingestelde ontvanger, veelal een GSM telefoon. Het voordeel van dit GPS tracking systeem is dat het geen abonnementskosten heeft en volledig anoniem kan worden gebruikt, omdat er geen derde partij tussen de GPS tracker en de ontvanger zit. Bekijk nu de productpagina's van onze SMS GPS trackers:  

Goedkope internet GPS trackers:
De GPS volgsystemen die gebruik maken van GPRS (internet) zijn ook al enige tijd op de markt, maar waren lange tijd vanwege een noodzakelijk data abonnement niet vor particulieren interessant. Heden ten dagen is met elke pre-paid GSM kaart een internet verbinding te maken, wat de doelgroep voor de internet trackers aanzienlijk heeft vergroot. In tegenstelling tot SMS GPS trackers zenden GPRS tracking systemen de positie niet door via een SMS bericht maar via internet naar een webpagina. Hier dient u in te loggen om de positie te bekijken. De voordelen van GPRS tracking systemen zijn het automatische karakter (u hoeft zelf namelijk geen actie te ondernemen om de GPS posities te ontvangen), de hoge interval frequentie die tot wel 15 seconden mogelijk is en de lage kosten bij regelmatig gebruik. Wel rekenen sommige aanbieders kosten voorhet gebruik van de internetpagina waar de posities op kunnen worden uitgekeken, door een jaarlijks abonnement.Bekijk nu de productpagina's van onze internet GPS trackers:

Wanneer u ons complete assortiment GPS trackers wil bekijken nodigen we u van harte uit in onze winkels voor een demonstratie. Ook kunt u op onze overzichtspagina alle modellen bekijken van onze:

Alle GPS trackersDelen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 269 beoordelingen