• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GPS systeem kopen?: Lees eerst deze handige tips en reviews

Wanneer u overweegt een GPS systeem te kopen is het aan te raden u eerst goed te laten informeren over de verschillende tracking systemen die er te koop zijn. Zo is vooral het doel waarmee u het gps systeem wilt gaan gebruiken van belang om een keuze te maken uit het aanbod van gps tracking systemen. Onderstaand proberen wij u enkele handige tips te geven gebaseerd op reviews van onze klanten zodat u een goede keuze kunt maken bij het kopen van een gps systeem.

De eerste selectie tussen de verschillende GPS systemen is te maken aan de hand van het gebruiksdoel. Wanneer u namelijk het gps systeem enkel als beveiliging wenst te gebruiken voor uw boot, auto, motor of scooter heeft u een vaak een ander gps systeem nodig dan dat u het gps systeem wilt gaan gebruiken om bijvoorbeeld te kijken waar iemand met uw auto heen gaat.

GPS systeem voor beveiliging voertuigen:
Wanneer u een gps systeem wilt kopen om uw bezittingen te beveiligen tegen diefstal dan is het vaak mogelijk een gps systeem te kopen die aan is de sluiten op de accu van uw  auto, motor of boot. Deze gps systemen zijn er in sms en gprs variant. Het verschil zit hem in de manier waarop het gps systeem de gps posities doorstuurt. Bij sms gps systemen gebeurt dit zoals de naam al aangeeft door middel van sms berichten die u bijvoorbeeld op uw mobiele telefoon ontvangt en bij gprs gps systemen wordt dit naar een internetpagina doorgezonden. Beide systemen hebben voor- en nadelen waarover u meer hier kunt lezen: https://www.sitcon.nl/blog/auto-volgen-met-gps-tracker/

De prijzen van deze gps systemen variëren tussen de 200,00 euro en 1000,00 euro, waarbij de duurdere gps systemen meer opties hebben en veelal meer zijn bedoeld als u continue de positie wilt monitoren. Wanneer u enkel het gps systeem wilt gebruiken als beveiliging bij diefstal dan kunt u ook goed een goedkoop gps systeem kopen, omdat deze allen zo zijn in te stellen dat deze een alarm geven wanneer ze worden verplaatst.

GPS systeem voor volgen voertuigen:
Het volgens van een voertuig, zoals een auto hoeft niet zoals veel mensen denken illegaal te zijn. Wel kunt u enkel gebruik maken van gps systemen om een auto te volgen als de auto uw eigendom is. Wanneer uw medewerkers deze auto's gebruiken zitten hier wel meer regels aan. 

Bij het volgen van een auto door middel van een gps systeem is het vaak noodzakelijk om de gps zender onopvallend te plaatsen. Hiervoor zijn speciale gps systemen ontwikkeld die waterdicht zijn en aan een auto kunnen worden bevestigd met een magneet. Deze gps systemen zijn er in vele varianten waarbij de prijzen liggen tussen de 600 euro en 3000,00 euro. Het verschil tussen de prijs van een dur gps systeem en een goedkoop gps systeem zit hem vaak in zaken als de batterijduur, de manier waarop posities worden doorgegeven en de instellingen die aan het gps systeem zijn te geven. Zo zijn de duurste gps systemen zo ontwikkeld dat het hiermee mogelijk is op een afstand van enkele honderden meters de auto live te volgen. Dit wordt mogelijk omdat de PDA die de posities van het gps systeem ontvangt direct middels Tomtom de route berekend naar de huidige positie van de gps zender.

Een GPS systeem kopen?:
Vanwege de hoge aanschaf van gps systemen is het aan te raden uw persoonlijk te laten adviseren zodat u een gps systeem koopt die ook daadwerkelijk aansluit op uw wensen en behoeften. Op onderstaande webshop vindt u een groot aanbod gps systemen. Ook is het mogelijk op 4 locaties in Nederland en België langs te komen om persoonlijke uitleg te krijgen.

Bekijk hier het volledige aanbod GPS volgsystemen


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen