• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GPS tracker hoeft niet duur te zijn

U heeft een GPS tracker nodig? Een voordelige GPS tracker is afdoende wanneer uw doelstelling bij de specificaties past. In dit artikel ontdekt u welke GPS trackers er zijn en wat u met deze GPS trackers kunt doen. Zo weet u precies welke GPS tracker u nodig heeft.

Wat kost een GPS tracker?

Denk u dat een geavanceerd GPS tracking systeem veel geld kost? Dit valt mee: zo is een GPS tracker met sms functie al verkrijgbaar vanaf €139. Dit is één van de goedkoopste trackers die geschikt is voor het lokaliseren van personen, voertuigen en goederen.

Ook GPS trackers in hogere prijsklasse zijn aantrekkelijk geprijsd. Zo ontvangt u voor slechts €299 een geavanceerde GPS tracker met een zeer lange batterijduur, op deze manier kan uw GPS tracker tot 3 jaar stand-by blijven. Via een app ziet u direct op welke positie uw GPS tracker zich bevindt.

GPS tracker met SOS-knop

Kinderen, ouderen of mensen met een beperking kunnen behoefte hebben aan extra toezicht. U kunt een veiligere situatie creëren door te observeren en in contact te blijven wanneer er sprake is van een noodsituatie, dit doet u met een GPS tracker met SOS-knop. Deze GPS tracker is relatief voordelig en werkt met een simkaart. Om te weten waar een tracker zich bevindt stuurt u een sms naar het bijbehorende telefoonnummer. U ontvangt op uw telefoon de coördinaten van uw tracker en de snelheid waarmee iemand of iets zich verplaatst.

Aan de bovenkant van uw GPS tracker zit een SOS-knop. Bij het indrukken van deze knop wordt een vooraf ingesteld telefoonnummer gebeld. U kunt tot drie telefoonnummers instellen. Dankzij de gsm zender functie is het zelfs mogelijk om te beluisteren wat er in de directe omgeving gebeurt.

Speciaal voor kinderen is er een GPS tracker kindertelefoon. Ook deze werkt met behulp van een simkaart. Een SOS-knop is geschikt voor vier voorgeprogrammeerde nummers. Live monitoren maakt het mogelijk om mee te luisteren in de ruimte. Het telefoontje heeft een vrolijk design en is voorzien van een nek koord.

Naast de genoemde GPS trackers is er ook de GSM telefoon met tracking of een GPS tracker in de vorm van een horloge. Ook deze systemen zijn voorzien van een SOS-knop en beschikken over vooraf in te stellen telefoonnummers.

Lokaliseren van huisdieren

Ook voor huisdieren zijn er GPS trackers. Deze bevestigt u aan de riem of halsband van uw hond of kat. Met een speciale app voor uw smartphone volgt u de locatie van uw huisdier live.

GPS tracker kopen voor voertuigen

Beveilig ook uw auto, motor, brommer of boot met een GPS tracker. U kunt kiezen uit verschillende trackers, waaronder een mini GPS datalogger of sms GPS tracker. Afhankelijk van het model waarvoor u kiest is deze eventueel waterproof en voorzien van magneetbevestiging.

Wilt u een GPS tracker kopen om voertuigen in de gaten te houden? Ook hier zijn voordelige mogelijkheden voor, zo kunt u achteraf of live zien welke route een voertuig aflegt. Voor binnen de transportsector en bij vervoersbedrijven is dit interessant. Bekijk het assortiment van Sitcon.nl en vind een GPS tracker die bij u past.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen