• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GPS tracker: Nieuwe update van ons meest professionele systeem

Onze meest professionele gps tracker is nu vernieuwd en op veel punten aangepast na de feedback die we van onze klanten ontvangen hebben. Het gps tracker systeem dat bestaat uit 2 zeer compacte gps trackers en een PDA met TomTom kaarten en Google Maps verkopen wij al enige jaren en de software wordt door ons zelf ontworpen. Hierdoor is het met dit systeem bijvoorbeeld mogelijk geheel anoniem auto's of andere objecten te volgen in binnen- en buitenland.

Werking GPS tracker systeem:
Dit gps tracker systeem werkt met een PDA  waar buiten TomTom en Google Maps kaarten door ons ontwikkelde software op is geïnstalleerd. Deze software maakt het mogelijk de gps tracker direct op de gewenste stand in te stellen en de positie's te bekijken. Het voordeel van dit systeem ten opzichte van andere gps tracker systemen is dat omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een internet server en niemand anders toegang heeft tot de locaties en deze ook niet achteraf kunnen worden opgevraagd. Buiten het 'anoniem volgen' heeft dit gps tracker systeem de volgende mogelijkheden:

GPS tracker - Trip stand:
De Trip stand van de GPS trackers is een stand die er voor zorgt dat de gps tracker geheel automatisch werkt. Je stelt deze stand in door eenvoudig op een knop te drukken in het software systeem en je hoeft dus geen ingewikkelde sms berichten naar de GPS tracker te sturen. In de GPS tracker zit bewegingsdetectie die zodra er wordt bewogen op een ingesteld aantal minuten de posities gaat doorsturen. Buiten de positie die worden doorgestuurd door de GPS tracker als er wordt bewogen geeft deze GPS tracker aan als er 1 minuut niet wordt bewogen en deze positie gemarkeerd als stop. In de meegeleverde PDA komen alle positie's in een log bestand binnen waar achter de positie staat of het een start, beweging of stop was. Dit vergemakkelijkt het nakijken van de posities die de GPS tracker heeft doorgegeven, omdat het vaak vooral gaat om de begin en de eind positie. 

GPS tracker - Volg stand:
De GPS tracker software heeft een 'volg stand' waar bij binnenkomst van een nieuwe positie van de GPS tracker er direct vanaf de PDA met TomTom een route wordt berekend naar de GPS tracker. In de praktijk komt het er op neer dat de PDA automatisch de nieuwe route berekend en er ongeveer 500 - 1000 meter achter een auto aan kan worden gereden zonder op te vallen. Ook is het mogelijk om oude positie's van de GPS tracker uit de log file te selecteren zodat er gekeken kan worden waar de plek precies was. De PDA berekend dus de route naar de positie die de tracker op dat moment doorgaf en je navigeert precies naar de juiste locatie. 

GPS tracker - Langere batterijduur:
Buiten softwarematige aanpassingen en een ander menu hebben we tevens de batterijduur van de GPS tracker kunnen verbeteren. Het probleem bij veel GPS tracker is dat er vaak wordt geadverteerd met de standby stand, waarmee wordt bedoeld dat de gps tracker niet wordt gebruikt. In de praktijk geeft dit snel teleurstellingen, omdat een dergelijk gps tracker systeem natuurlijk wordt gekocht om te gebruiken. De door ons gemaakte tracker gaat bij zeer intensief gebruik altijd minimaal een week mee en gemiddeld 2 weken. Bij weinig gebruik kan de batterijduur van de GPS tracker wel 1 a 2 maanden bedragen. 

Buiten de lange batterijduur van de GPS tracker is tevens het design verbetert. De gps tracker is kleiner geworden, maar nog belangrijker dan dat is het nieuwe uiterlijk waardoor deze bijna niet opvalt zelfs al staat de auto bijvoorbeeld op een brug.  

Bekijk onderstaand nu ons complete assortiment GPS trackers online. De gps trackers zijn direct te online te bestellen of te koop in onze winkels. Het hierboven beschreven GPS tracker model heeft artikelnummer: 7044

Bekijk hier het professionele GPS volgsysteem

Bekijk hier al onze GPS trackers

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen