• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Gps trackers anno 2020

Zo werkt een gps tracker

Een gps tracker is de ideale manier om locatie, snelheid en richting te achterhalen. Een gps trackingsysteem maakt gebruik van microgolf signalen en satellieten. Het is inzetbaar voor het lokaliseren van een auto, motor of fiets: voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

De persoonlijke gps tracker maakt het mogelijk om personen of huisdieren te lokaliseren. Dit is vooral geschikt voor het volgen van ouderen, kinderen of mensen met een beperking. Maar ook om honden of katten terug te vinden.

De signalen die de tracker uitzendt zijn veilig voor mens en dier. Bovendien beïnvloeden de signalen de werking van een voertuig of elektrische apparatuur niet.

Professioneel gps volgsysteem van 2020

In 2020 hebben we een uitgebreid en zeer professioneel gps volgsysteem in ons assortiment. Het betreft hier een Pro versie met magneetbevestiging en waterdichte behuizing. Dit systeem bestaat uit een smartphone met voorgeïnstalleerde track APP en een GPS tracker in een compact formaat. De krachtige accu maakt het mogelijk om de tracker tot gedurende drie jaar zonder tussentijds opladen te gebruiken (bij maximaal één locatie per dag).

Dit systeem is zeker aan te raden bij het volgen en lokaliseren van bedrijfsvoertuigen, normale voertuigen of kostbare voorwerpen. Het vergelijkbare gps volgsysteem model premium is van vergelijkbare kwaliteit, iets minder opties maar wel goedkoper.

Gps trackers 2020: personen lokaliseren

Ouderen en kinderen zijn kwetsbaar, dit geldt ook voor mensen met een beperking. Voor deze groepen is het belangrijk om ze goed in de gaten te houden: waar bevinden ze zich en op welk tijdstip? Een gps horloge lokaliseert de persoon zonder hem of haar te hinderen. Hierbij is er keuze uit een horloge voor volwassenen of kinderen.

Het gps horloge voor volwassenen heeft alles wat u van een gps tracker mag verwachten. Het is waterdicht en bestand tegen zandkorrels (IP 67) en werkt met een app voor Android of iPhone. Het is mogelijk om meerdere horloges tegelijkertijd te volgen. De positionering is zeer zuiver, waardoor de persoon tot op de meter nauwkeurig gelokaliseerd wordt.

Het kinderhorloge werkt op dezelfde wijze en is verkrijgbaar in de kleuren blauw (jongens) of roze (meisjes). Natuurlijk is het horloge ook voorzien van intercom, telefoonboek en een wekker. Daarnaast is het mogelijk om gesproken en geschreven berichten te beheren.

Lokaliseren van (kostbare) voorwerpen

Op vakantie en de bagage kwijt? Dit gaat niet gebeuren met het gps bagage volgsysteem. Een compact systeem dat zich gemakkelijk laat wegwerken in koffers, tassen en rugzakken. Met optionele magneethouder, hierdoor ook geschikt als auto volgsysteem.

Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden om postbare voorwerpen te lokaliseren. Zo is er de gps tracker voor containers of een volgsysteem voor de motor of scooter (inbouw). De micro gps tracker is zo klein dat deze moeiteloos onder een fietszadel of in een klein object past. Genoeg keuze in 2020.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen