• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GSM tracking software met GPS locatie

Het volgen van je mobiele telefoon of het terugvinden hiervan in geval van bijvoorbeeld diefstal is al enige tijd mogelijk met veelal gratis verkrijgbare software op internet of App store. Deze software schakelt op verzoek de GPS ontvanger op de GSM in en stuurt deze informatie door naar een ingesteld nummer of website.

Smartphone GSM track software:
Deze mobiele track software is echter gewoon zichtbaar voor de gebruiker en hierdoor enkel geschikt als applicatie voor het terugvinden van uw eigen telefoon en niet als discreet GPS tracking systeem. Er is nu wel software op de markt onder de naam: Spy-Phone software die het discreet opvragen van de GPS positie van de mobiele telefoon als optie heeft. Hierdoor kunt u dus de GSM telefoon als gps volgsysteem gebruiken en zo steeds zien waar de telefoon is. De complete lijst met optie's van deze software zijn:

- GPS locatie opvragen
- Geluiden in de ruimte van de telefoon opnemen
- Gesprekken opnemen
- SMS berichten onderscheppen

Met deze spy-phone software krijgt u dus complete inzage in het gebruik en locatie van de gsm telefoon. Lees hier meer over de spy-phone 

Installatie GPS tracking software gsm:
Het is nog niet mogelijk de GPS locatie's van mobiele telefoon op te vragen zonder eerst software op de GSM telefoon te installeren. Dit geldt zowel voor de gratis verkrijgbare anti-diefstal software als de meer professionele spy-phone software. U heeft dus de mobiele telefoon waar u de GPS locatie's van wilt hebben 2 a 3 uur nodig om detrack software correct te installeren en te testen.

Tracking software voor nieuwe gsm modellen leverbaar: 
De gsm telefoons waarop het mogelijk is gps tracking software te installeren zijn recent uitgebreid met meeste Blackberry, Android en zelf ook iPhone GSM toestellen. 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen